Dammit!

Jag pratade med Teddy på MSN igår. Inget ovanligt i sig. Han var på lan, inte heller nåt ovanligt. Kruxet var att lanet var hos Jacke. Och jag vet visserligen inte om han fick vara med och bestämma vad som skrevs, men jag anar det. Det lät som Jacke genom nästan hela konversationen. Jag saknar honom! Ni har ingen aning om hur svårt det var att inte skriva just det. Eller fråga om vi skulle hitta på något snart. Jag är stolt över att jag inte gjorde det utan lyckades prata på normalt. Men det var sinnessjukt hur mycket koncentration det krävdes. Jag tycker inte om att han inte tycker om mig.
Markus verkar inte heller tycka om mig. Han har inte hört av sig sen förrgår när han var alldeles konstig. Jag saknar honom. Också. Fast på ett annat sätt.
Ringde upp Kudde#2 och pratade om Markussituationen inatt. Han är snäll. Vi ska eventuellt hitta på nåt idag. Fast inget actionladdat för mina fötter värker igen så jag är tillbaka på kryckorna.
Augustiomgången i DeathGame började för 49 minuter sen. Jag är inte lika paranoid som jag brukar. Vilket känns rätt coolt. Fast jag vet att det är för att jag litar på att Markus har annonserat att vi ska ha duell till sin klan så att de inte komemr och anfaller mig före dess medans han vet hur ont i fötterna jag har och dessutom vill han ta sig utanför staden och mörda folk så jag känner mig rätt lugn där också. Den enda jag egentligen tror att jag behöver frukta är Tobias men å andra sidan brukar han vara rätt slö av sig.
Frukost är en rätt trevlig tanke men det är jobbigt att gå uppför trapporna för att fixa till något ätbart... Får väl se vad som händer antar jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0