(För-)SOV(nings)vanor

Jag försov mig 2 timmar idag igen. Men den här gången är, om inte annat, jag oskyldig. Alltihop var Marcus fel!
Jag vaknar bredvid honom och känner att dagen börjat allmänt bra. Sen frågar han helt plötsligt om jag skulle kliva upp när telefonen har ringt?
Ja men det är väl klart att jag ska?
Jaha, ojdå. Klockan är 8 nu.
PANIK! För att hinna till dagens första lektion måste jag ta en buss som går klockan halv8, senast. Nu får jag istället ta en som går halv 10 eftersom bussarna går löjligt sällan efter 8 på mrogonen, när alla pendlare förväntas ha tagit sig fram.
Fanjävlahelvetespissskit! Jag har inte råd att komma så här sent så hr ofta. det är inte ett dugg bra. Damn.
Allt är hans fel. Så det så.


Väl i skolan fick vi tillbaka engelskaprovet där jag lyckats skrapa ihop ett VG. Inte cool. (Blä för reklamfilmer som sätter sig på hjärnan förresten)
Vi treor har haft en julmarknad utanför matsalen idag. Jag vet inte hur lyckat vårt stånd var men jag provade på att sätta skägget på tomten hos MP, jag träffade tungan men fick godis ändå. Och ajg tog en låt från BF som helt oväntat gav mig ett pepparkakashus, visserligen spillde jag julmust över halva mig när jag tog emot det men dte är en smärre detalj.
Nu sitter jag och väntar på att psykologin ska börja, egentligen vill jag itne gå eftersom vi bara ska fika men dels har jag rätt mycket frånvaro nu, känns det som iallafall, och dels så måste jag ju ändå lämna in de där papprerna. Men blärk på att vänta länge!
Ikväll ska jag tvinga Marcus att stå i stallcaféet med mig coh se alla barnen köpa godis och läsk. Mycket nöja utlovas. Eller inte, men måste man så måste man.
Imorgon är det äntligen dags för jullovet att bli överlämnat till den trånande massa som fylelr skolans överdimensionerade byggnader. Då ska jag även bytra klappar med Erika, Emelie och Jenny. Hoppas att alla blir nöjda och glada, men det är inget man ska vara för säker på när jag har varit med och valt. Har jag sagt att jag har världens sämsta självförtroeende när det kommer till presenter?
Vet inte när jag ska byta med Marcus, men jag tror att vi ska byta på söndag. Antagligen. Kanske. Troligtvis. Han har inte skaffat presrent än, säger han, men än så finns det ju faktiskt tid. Jag ska ju ut och köpa de sista imorgon. Jag hatar att vara ute i sista sekund när det kommer til julklappar. Måste kolla efter nånting bra åt pappa. Assar får nöja sig med sitt sedvanliga ben men jag har nog råd att ge mamma den där heldagen ändå. Hoppas hoppas hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0