Gnäll

Jag tycker inte om myggor. Vi har en stark hat/kärleksrelation... Det känns som att halva jag har blivit attackerad. Det kliaaaar!!!!!
Jag vill få mina förbannade pengar från skatteverket, pappa har minsann fått sin skatteåterbäring men jag väntar fortfrande. Det suger. Jag behöver pengarna och jag behöver dem nu! Blä på myndigheter, man borde råna en bank istället. Snabbt och (förhoppningsvis) smärtfritt.
Har tänkt mer på ÄckelAndreas. Jag är jävligt fjantig som fortfarande försöker skylla ifrån mig på honom. Det vet jag. Jag förlorade egentligen all rätt att skuldbelägga honom för mitt beteende samtidigt som jag fick min första pojkvän, som av alla namn naturligtvis hette Andreas. Sen jag gjorde slut med honom har jag handlat på eget jävla bevåg. Fy mig som lämpar över skuld bara så där. Men kanske kan man skylla på honom för att det aldrig blir långvariga förhållanden? Han och jag hade ju ändå känt varandra i 11 år och sen går han och sviker mitt förtroende. Jag kanske inte vågat öppna mig helt för någon kille sen dess, trots att det känns så, i rädsla att något sånt ska hända igen. Fast det vore ju sinnessjukt. Jag är inte klok. Suck it up, Bitch.

Jag hatar att bli genomskådad, det finns inget som gör så ont och är så läskigt som när någon kan läsa ditt innersta som en öppen bok.

Dagens Visa
Alanis Morissette gör mig lycklig. Hennes texter är så klockrena och det känns trösterikt på nåt sätt. Be mig inte förklara för det kan jag inte. Men jag tycker om henne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0