Knarkande hora

Jepp, ni läste rätt. Det är vad jag blev anklagad för att vara igår kväll. Jag tänker härmed inte tycka om Johans mamma.
Jag hade varit hos Anna och när de [Anna och Malin] började bli trötta så bestämde jag mig för att cykla hemåt. Har precis tagit mig förbi Coop när jag får ett sms från pojken där han påpekar hur elakt det är att bara cykla förbi utan att hälsa.
Sagt och gjort, jag vänder om och letar reda på hans hus. Väl där så försöker jag få honom att följa med till någon lekplats i närheten så vi kan leka bara för att jag suttit instängd på jobbet i vad som känns som evigheter. Men nej, han måste packa inför flytten och kan inte ens avvara en timme för att vara med mig. Plötsligt kommer hans mor ut på balkongen och börjar tjata om att han måste komma in igen (keep in mind klockan är typ 00.40) och när jag frågar om han inte kan få följa med ut och leka i kanske en timme och lovar att få hem honom i gott skick. Eftersom jag formulerade frågan som "får Johan följa med ut och leka?" och klockan närmar sig ett ås måste jag alltså vara full, vilket hon också säger till mig med ordvalen "jag tycker du borde åka hem och lägga dig för du har uppenbarligen hällt i dig för mycket öl ikväll." Naturligtvis så påpekar jag att jag inte druckit en droppe och upprepar min förfrågan om han får följa med. Hon blir surare och upprepar att jag borde åka hem och sova och så fortsätter det så i kanske 10 minuter före hon går in igen.
Jag lyckas iallafall få honom att stanna kvar och prata med mig i en timme men inte utan att han blir uppringd 3 gånger och hon kommer ut och skäller öga mot öga 2 gånger till. Under första telefonsamtalet så frågade hon tydligen hur hög jag är och anklagar mig också för att vara en hora eftersom jag är en flicka och känner hennes son - alltså har vi sex.
Fanatastisk logik som snurrar runt i den där kärringens huvud.


Nu sitter jag och väntar på Heine, han skulle låna min flytväst för en räd mot timråpojken och som "betalning" så tvingar jag honom följa med mig och bada. Heja mig. Typ...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men vilken jävla idiotmorsa! (Ursäkta ordvalet) men va fan sådär säger man helt enkelt inte!! -.- Jag blir så förbannad när jag läser det där!! Bara för att du ställde en fråga så formulerar hon om det till något annat i sitt huvud!! MORR!!!

2007-07-03 @ 04:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0