Hemligstämplat material

Häntextra
På min handled finns det en stämpel där det står "HEMLIG". Det var den som gjorde att jag fick komma in på Extravadanza igår kväll. Ska man då tolka det som att festen är hemligstämplad, what happens on the dancefloor stays on the dancefloor? Inte vet jag, men nog hände det mycket där.
Vi kom dit en halvtimme efter det stod att insläppet skulle börja och möttes av en lång kö framför stängda dörrar. I den här evighetslånga(?) kön så såg Märtha en snubbe som hon började prata med. Halvlång, sött blondt rufs och blå ögon. Överlag såg han väldigt ariskt söt och estetisk ut så jag trodde ett tag att de kände varandra sedan tidigare. Det gjorde de inte men det visade sig att han var trevlig och gick El i 3an på NTI. Efter att vi kommit halvvägs till dörren så kom vi fram till att vi ännu inte presenterat oss och då avslöjas att både han och hans kompis hette John och att den korta, tysta snubben heter Tobias. Vi går in tillsammans, kollar dansgolvet som fortfarande är början-av-kvällen-tomt före vi 18åringar (alla utom Märtha) kollar vad som finns i baren. Den tysta John köpte en Frisco (den är fööör söt!) och jag provade Dark Angel som tydligen består av vodka, jäger och red bull. Melikey. Det här är den enda alkoholen som dricks under hela kvällen för sen hamnar vi flickor på dansgolvet med den förstnämnde John, som efter ungefär en halvtimme blir informerad om att hans kompisar tänker dra hem eftersom festen suger. Alltså tar vi på oss ansvaret för honom under kvällen, man kan ju inte lämna en söt liten förvirrad pojke ensam bara så där bland en massa fjortisar.
Precis på tolvslaget så tänds lamporna och vi uppmanas av folk i röda jackor att röra oss ut på brandtrappan och ner eftersom brandlarmet har gått. Det är kallt att stå utomhus i linne en novembernatt om ingen av er visste det. Inom bara några sekunder stod alla tre flickor och huttrade och eftersom John är den söta lilla tönt (i ordets bästa bemärkelse) han verkar vara så tar han av sig sin yttertröja och sveper om oss så gott det går och ställer sig sen och håller om Kix som inte fick riktigt lika mycket tröja som vi andra. Den här gentlemannamässiga handlingen startar ju naturligtvis en diskussion om vilka fantastiska flörtmöjligheter killarna nu får med en massa huttrande, mer eller mindre packade, tjejer i små kläder överallt.
Efter ungefär 20 minuter kommer brandkåren också (polisen var där sen tidigare) till platsen för att kolla att allt är lugnt och vi kan gå in igen. 10 minuter senare får vi klartecken och ombeds nu återigen att bilda kö för att komma in i värmen igen. Naturligtvis är folk "smått" irriterade över det som hänt och mest tydligt visar en kille i vit jacka detta när han står och skriker i en mobiltelefon och flickvännen står bredvid och försöker få honom att tysta sig. Efter ett tag bestämmer han sig för att de ska dra och när han börjar armbåga sig igenom folkmassan så kommer det fram en kille och ber honom att lugna ner sig lite grann. Det här var ju uppenbarligen inte riktigt vad den vitjackade killen ville höra och när man stod mellan dem så väntade man bara på att slaget skulle falla, och inte fan fanns det en chans att röra sig ur fläcken i trängseln. Och DÄR for han ut med armen samtidigt som en annan kille kastar sig ut och trycker upp honom mot väggen för att förhindra ett bråk. Nu är det ju så att har man druckit så uppskattar man inte att någon flyger på dig utan egentlig orsak så den "diplomatiske" killen kastar sig efter mannen som nu inte har en chans och utan att jag vet hur eller varför står jag helt plötsligt framför honom och håller tillbaka honom med en bestämd blick. Inte vet jag heller varför han stannade för mig. Hade jag velat ha slagsmål hade jag fan inte blivit stoppad av en klen tjej som knappt når mig till axlarna men tackochlov var han tydligen inte så sugen ändå och jag fick känna mig lite duktig.
Nu tappade jag bort de andra tre men istället blev jag hittad av en snygg utländsk snubbe (han kunde om inte annat bara engelska) som satte på mig sin härligt tjocka och varma vinterjacka och varligt lotsade in mig bland de första och såg till att ingen knuffade på mig. Tyvärr finns det ju de killar här i världen som inte kan tänka sig att uppföra sig fint utan någonting i gengäld men när vi kom in och jag räckt över jackan med ett tack så sa han bara hejdå och gick. Jag tyckte om honom! han var uppenbarligen en snäll snubbe på riktigt, såna behövs det mer av!
Efter ytterligare "ett tag" så kom de andra in och vi återgick till dansgolvet där vi stäldle oss två och två på baslådorna som låg lite varstans på golvet. Jag och Märtha på en och Kix med John på en annan. Resten av kvällen kretsade om de två. Var för sig ser båda ariskt söta och oskyldiga ut men tillsammans blev de helt otroligt erotiska! I takt till musiken dansade de närmare och närmare varandra medan han smekte hennes höfter, mage och bröst. För att inte tala om kysste hennes nacke och hals samtidigt som hon höll honom i håret. ASHETT!!!!!!!
Tyvärr var vi tvugna att avbryta dem lite tidigare än vad de såg ut att vilja men snäll som han var körde han oss hem och de bytte nummer. Så nu håller alltså världen tummarna för att det ska bli någonting kul här!

image55
Är de inte söta???

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, ursäkta mej, men åååh va avundsjuk jag känner mej när jag läser det här! Det där lät ju som en askul kväll! (okej, FÖRUTOM brandlarmet, men det blev ju lite "roligt" grejs där ute också lät det som =P)
Och det låter ju som att det var en kul kväll för Kix också, huj vad dom såg ut att köra på där på dansgolvet! XP
Vad var det för fest ni var på förresten?
Jag vill också hitta nån het/söt kille att dansa med, och ha lite kul med (you know what i mean =P), och jag vill också gå och "party on" =P
Wah, när jag läser det här; huj vad jag saknar er alla där hemma! =/

2007-11-12 @ 13:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0