The Heart of Life

Häntextra
Igår var sista dagen på Kupan. Det känns otroligt skönt att få komma tillbaka till de gamla vanliga rutinerna igen. Även om det innebär tidigare morgnar än de fyra senaste veckorna krävt av mig.
Jag måste på något sätt skriva ihop ett utkast på manus till veckan för annars så vill Erika inte göra en pjäs längre utan mer informera för barnen. Jag har aningar om hur jag vill ha det men inte aningar om hur jag ska få det så. Nåja det löser sig säkert på något sätt, det brukar det göra.
För två max veckor sedan så köpte jag ett par nya vinterskor så att jag ska slippa frysa om fötterna i de gamla skorna utan sulor. Stora fluffiga stövlar. Med hål precis bredvid dragkedjan.  Inte fan hade jag kvar kvittot heller, nej, nej, hur skulle det se ut? Alltså får man smått panik men efter att ha pratat lite med mamma så går jag dit ändå och frågar om det verkligen ska se ut så där? Nej det är klart det inte ska, men en skomakare fixar det enkelt och det ska naturligtvis de betala. Så nu har jag ett kvitto från Wedins som jag ska lämna in samtidigt som mina skor där det står att jag slipper betala skomakaren själv. Ibland känner man verkligen att det finns hopp om en rättvisare värld.


Igår så hade jag och Marcus dessutom varit ihop i 3 månader. Grattis till oss! För er som inte märkt det än så är jag lite "konstig" och är obehagligt(?) förtjust i kyrkogårdar. En av mina favoritkyrkogårdar är den som ligger bredvid Säbrås kyrka och på något mirakulöst sätt gick han med på att gå dit med mig. Säbrå är en pytteliten by som enligt vägskyltarna ligger 5kilometer utanför Härnösand och på vägen dit så finns det ungefär sammanlagt 15 lyktstolpar. Max.

Tack och lov var det fullmåne så man såg hur tydligt som helst ändå. För er som inte upplevt det så är fullmånens sken betydligt starkare än vanligt månsken där man ser ungefär konturerna av världen och kanske ansiktsdrag om de är riktigt nära. Med en full måne är det däremot inga problem att se detaljer i ansiktet på en person kanske 2 meter bort. Så där gick vi, hand i hand, i intensivt månsken som målade världen silverblå. Vi gick hela vägen till kyrkan och pratade om jagvetintevad.

Han inte bara stod ut med att jag ville gå till kyrkogårdar utan han låtsades(?) till och med uppskatta det hela. Och när vi kom hem så hade hans mamma gjort en massa god pizza att trycka i sig tills man storknade. Har jag sagt att jag tycker om min pojke?


Dagens Visa

John Mayer är grovt härlig att lyssna på. Han har skön röst och soft musik. Starkt rekommenderad!  Här kommer The Heart of Life med en vacker livsfilosofi. Enjoy, mina små älsklingar!


John Mayer - The Heart Of Life
I hate to see you cry
Laying there in that position
There's things you need to hear
So turn off your tears and listen

Pain throws you heart to the ground
Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way, it should
But I know the heart of life is good

You know it's nothing new
Bad news never had good timing
Then the circle of your friends
Will defend the silver lining

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way, it should
But I know the heart of life is good

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
Fear is a friend who's misunderstood
But I know the heart of life is good

I know it's good

Kommentarer
Postat av: Emelie

Yay, ingen mer tråkig praktik för Elisabeth! XP
=O Jag hoppas ni kommer att göra en pjäs, det låter så kul jue, och jag kan ju vara med, om jag får 0=)
Sikken tur att 1. du har nya skor och 2. du kunde fixa dom gratis =D
GRATTIS till 3 månader! :3 Låter som en härlig stund på kyrkogården, det är kanske jag som är konstig men det låter faktiskt romantiskt :3

2007-11-28 @ 11:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0