B-(H)day

Kul att alla är nöjda med hur bloggen ser ut~~

Idag har jag haft religionsprov om judendom. Det gick hyfsat, glömde totalt bort att all mat är jästfri under pesach men annars kändes det rätt bra. Fast det gör det säkert inte när det kommer tillbaka till mina händer. Uscha.
Efter det gick jag och Emelie på stan och provad en massa BHs. Hon provade 9 och köpte tre samt ett par trosor som matchade en av dem. Jag provade 8 och hittade bara en som jag såg bra ut i. Grejen var det att hon bara köpte tre stycken, men hon såg bra ut i betydligt fler! Jag hade inte ens pengar på mig så att jag kunde köpa den där svarta... Men jag har så det bara fattas fyra kronor (just nu) så jag ska bara sätta igång en tvättmaskin till och sen kan jag köpa den. Jag Mina bröst var heta i den. Emelie tog tillochmed ett foto på mobilen som vi skickade till Marcus för att fråga om den var värd att köpa, när jag kom hem så sa han på msn hur han idag hade lärt sig att mmsfunktionen på mobiltelefoner är bra. Han är lagom nördigt kåtsöt.
Fast inte igårkväll. Jag trodde jag skulle gå under. Jag var tvungen att tjata mig till sexet i säkert en timme! Vad är det för fel på att vara lite kåt??? Han ville ju också! Sånt märks!!! Jag fick visserligen min vilja igenom men orka tjata när båda vill...
Just nu har jag en Camilla i örat som raggar folk till Bittens, jag vara för lat och när jag frågade Teddy å hennes vägnar hävdar han att han inte har nåt leg. Surt läge för stackars flickan.
Jag har ont i låren, jag tror det är träningsvärk. Läskigt värre.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hehe, helt underbart när man hittar nya BH:ar sisådär =D Makes me happy =3

2007-10-06 @ 01:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0