Slö

Jag har tråkigt.
Dödligt tråkigt.
Igår tillbringade jag i princip hela dagen med Marcus, vi spelade spel, kollade på TV och jag mördade HS. Kvällen före gick jag med på Marcus förslag att ha en purjoduell bara för skojs skull. Varför inte liksom? Han är död så jag gick säker, han behöver träna på dueller och jag ville leka.
Just nu sitter jag i hans tröja som jag har kidnappat och tycker om att de luktar som honom. Däremot tycker jag itne om att jag tror mig börja bli sjuk. Det är så typiskt mig att bli sjuk på loven.
Imorgon är det Halloween och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra för att fira. Vilket suger. Det är Samhain också och jag borde verkligen plocka ihop någon slags ritual, hur liten och dålig(?) den än blir. Jag har inte firat en sabbat ordentligt på jättelänge nu. Jag är en jävligt dålig liten wiccan. Fy mig.
Jenny sitter nere i Stockholm och myser med Magnus, Kix sitter borta i Sollefteå och ska ha APU medans Emelie har flugit bort till andra sidan jordklotet. Hur fjantigt det än låter känner jag mig väldigt ensam och övergiven. Jag får roa mig med att tvätta istället. Jag skulle vilja vara med Marcus men jag känner mig så pass obra idag att jag är rädd att han bara skulle bli uttråkad. Hur hemskt det än låter att äga. Men idag är erkligen en lodardag för mig känner jag. Jag borde raka benen men jag orkar inte, jag måste tvätta så det gör jag faktiskt men egentligen vill jag bara ligga i soffan och titta på Ever After med en massa sött som inte smakar sött. Vad nnu det kan vara för något. Jag känner för hallonsoda men det är för sött. Jag känner för te med honung men det är också för sött och jag känner för choklad men skulle inte kunna förmå mig att äta en enda bit ens om det erbjöds eftersom det är så sött. Någon med förslag på osöta sötsaker, som inte är sockerfria?
Igår hörde jag av mig till två andra snubbar som säljer Marilyn Mansonbiljetter för 500:-/st... en har svarat men om inte den andra hör av sig så måste jag avböja idag. Blärk. Anna komemr slå ihjäl mig om jag inte skaffar fram biljetter men samtidigt så känner jag att hur kul konserten än skulle vara är jag tveksam på att lägga ut 1.6k på att se honom. Men det kanske bara är jag.
Jag har vantar. De är jättemysiga och varma. Makes me a happy polarbear.
image52

På min rygg står det supermin /m. Det är Marcus lilla hämnd med märkpennan för att jag gjorde en boobsign åt mig själv...
 Jag tyckte minsann den var fin...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman =) Låter inge trevligt det där heller, alla bara överger dig.. :( Men vi kommer ju tillbaka! Snart. Men veckan går säkert fortare än du tror! :D
Kram från stockholm ^^

2007-10-31 @ 00:05:41
Postat av: Emelie

Hej söt. Stackars lilla du, inga som är där hos dej, kom ner till Australien med mej!!! I miss all of you guys! =/
(L)

2007-10-31 @ 12:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0