Bara Ord

Häntextra
Jag har köpt presenten till Marcus, det blev Rammsteins album Rosenrot, eftersom det var det enda album med dem som de hade inne för tillfället. Och ett kort. Där det står att jag ska bjuda honom på middag och film hemma hos mig på nu på lördag. Kruxet är bara det att mina föräldrar helt plötsligt känner att de inte alls vill utrymma huset på lördag. De ska sova. Och "då vill de verkligen inte ha en massa spring." Usch och blärk och blä på dem jag har ju redan skrivit kortet. Nu måste ajg alltså leta tipex. Samt att jag redan har frågat om jag får fira honom på lördag. Jag antar att vi kan hitta på nånting men det kommer bli jätteknasigt när själva presenten måste skjutas upp en hel dum vecka. Fanjävlahelvetesskit. Och inte kommer de att vara ute heller, nej nej de kommer bara "överlämna övervångingen". Tack. Det hjälper ju skitmycket. Johans musik överröstar fan min som de brukar klaga på fyller hela huset. Och jag slår vad om att de tänker försöka smita in och äta upp HANS middag. Har jag sagt att jag itne tycker om min familj?

Igår var det mössprovning. Det känns helt sinnessjukt att prova ut mössorna redan men ska man det så ska man väl antar jag... Jag ska iallafall köpa Royalpaketet för 595:- då får man mössa, penna och champangeglas. Jag bryr mig visserligen bara om själva mössan men det här var det billigaste alternativet. Jag måste betala det själv också om nu inte mina föräldrar, mot förmodan, bestämmer sig för att överaska mig vid lämpigt tillfälle. Hoppas kan man ju men inte fan är det något att räkna med. Men jag blev ordentligt förvånad över hur litet huvud jag tydligen har, jag ska ha stl 55 i min mössa medans de flesta andra tjejerna var 56/57. Fast jag antar att man inte ska klaga så länge man inte har lika stort huvud som Tobias, han måste beställa en mössa i stl 62! Det är typ sinnesjukt stort, jag provade en 59 bara för att och den föll ner långt över ögonen, jag vill inte veta hur stort 62 är då.
På fredag så har Emelie paxat mig för en ostkakekväll ute i henens stuga med oss och hennes kusin Sara som tydligen är jätettrevlig. Jag älskar ostkaka med grädde och hallonsylt! Det är verkligen sinnessjukt gott och jag fattar inte att det var så länge sen jag åt det!

Skolakuten
Har jag sagt att jag hatar internationella studier??? Vi ska göra en jävla slideshow i Windows Movie Maker och det programmet är fan ökänt för att hänga sig vid fel tillfällen! Jag hade tänkt att göra en video till Circle of Life från lejonkungen men igår så visade Linus sin video där han använt just den sången så då var det bara att radera det lilla jag hade lyckats åstadkomma och börja om med andrahandsalternativet för sång: Bara ord med Dia Psalma. Jag är grovt stolt över att jag lyckats skaffa fram bilder till hela sången men programhelvetet låter mig inte lägga till effekter som jag vill utan hänger sig bara. Spunkbrott för mindre? Jotack! Får väl se om jag lyckas pussla ihop det ikväll, annars tar jag livet av mig själv och datorn samtidigt med en jävla självmordsbombning.

Dagens Visa
Pågrund av mitt lilla dumma projekt till internationella studier så är Dagens Visa ingen annan än Bara Ord med Dia Psalma.

Bara Ord - Dia Psalma
Vi är också här, vi liknar dig
tror att allt ordnar sig
jorden där vi bor exploderar snart
men då blir allt underbart

för alla som tror, dom lever en gång till
tvåtusen år till, det nya paradisets barn
som äter äpplet om igen
undergången är här, men vi slipper all misär

Och svunnen tid kommer då tillbaks
himmelrikets tid
och jag, jag är lojal, jag betalar bra
så jag får evigt liv

Och allt som var, det händer en gång till
Bibeln upprepar sig, en uppföljare med svar
på alla frågor som vi har
nya Kristus är här, han som botar all misär

AV LÖGN ÄR DU KOMMEN
OCH LÖGN SKALL DU ÅTER BLI
BARA ORD OCH INGENTING MER

Din penga-gud, är han allt du har
har han svar på tal
och är det han som kollekten spar
till nya Rikets sal

Men jag, jag slipper leva kvar
tvåtusen år till, det nya paradisets barn
som äter äpplet en gång till
nya Kristus är här, han som botar all misär

AV LÖGN ÄR DU KOMMEN
OCH LÖGN SKALL DU ÅTER BLI
BARA ORD OCH INGENTING MER

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kul kul! Vet du, jag provade också 55 och tyckte att den satt bra, men min klass typ övertalade mig om att ta 56 eftersom jag va osäker xD Du förstår, 55 satt åt, och 56 va lite lösare o.O Och man kanske har någon snygg frisyr på skolavslutningen? Hur som helst så tog jag 56 i fall att :) Man kan aldrig vara nog säker!
Kramar jenny <3

2007-09-13 @ 11:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0