Confessions

Häntextra
Jag var hemma hos Teddy och tittade på House i tisdags. Han hade lovat att försöka hjälpa mig med etiken efteråt men backade ur när han insåg att det var på engelska och "skällde" istället på mig för att jag valt en så jobbig linje. Mamma skickade tre ilskna SMS om att jag inte kunde sticka hemifrån på det där sättet utan att vara klar med läxan, jag påstod att jag var klar, och att jag var elak mot Marcus som sov över hos en kille och hur skulle jag känna om han sov över hos en tjej? Vad är det som är elakt med att sova över hos en kompis??? Och vad bryr jag mig om könet på folk han sover över hos, till skillnad från vad de flesta vuxna verkar göra så litar vi på varandra och tänker inte autmatiskt förutsätt att den andra är otrogen för att de inte tillbringar tiden ifrån varandra inspärrad i ett kloster. Jag och Teddy hade kul i vilket fall som helst. Vi tittade på House, pratade och drack flera omgångar med te, äntligen någon som är lika beroende som jag!
Kruxet var det att Teddy började 8.30 på onsdag och han orkade itne pallra sig upp i tid även om han rent automatiskt flög som en raket när jag väckte honom genom att säga att han började om 20 minuter. Ni skulle sett hans blick! Men det är nu som min titel börjar spela in, jag orkade inte dra iväg till skolan vetandes att han skulle tillbringa en heldag hemma med slappning. Alltså faller lilla lata jag för grupptrycket att sjukanmäla mig och tillbringa en dag med att titta på mängder med myskofierade TVprogram. Det fanns två jättebra program om apor och geparder. Lads army och det där tjafset om främlingslegionen var rätt kul fast bäst var ändå nån serie om vad som händer på sjukhus (verkliga händelser) och det kom in en kille med en harpunerad fisk i låret. Vi vred oss av skratt så fort man fick se snubben, fast det hade sä´kert varit roligare att se det på riktigt och inte bara en inspelad version av det...
Och ja flickor, ni var jättegulliga och det kändes verkligen fel att ljuga för er om att jag var sjuk men nu blev det så, förlåt. Det ska inte hända igen.
Men jag tror att Teddy var lite föör övertygande i sinspelade sjukdom för nästa dag var jag faktiskt sjuk på riktigt. Allt är säkert hans fel! Oavsett om han var sjuk eller inte. Jag kunde verkligen inte stå rakt, jag är osäker på huruvida jag kunde gå rakt eller inte, men jag tror jag lyckades rätt bra med det, och kroppstemperaturen åkte bergochdalbana. 35.8 när jag vaknade, varm som jag vet inte vad på skolan, 33.5 när jag kom hem, 36.8 efter tre timmar under täcket med två nappflaskor kokhett te. Sen tog jag inte tempen mer men det kändes fortfarande väldigt ... omväxlande... Marcus är snäll. Jag skickade iväg ett SMS till honom där jag sa att jag hade 33.5 och frågade om han kunde komma och värma mig... ok jag erkänner att det var grovt fult men jag frös verkligen för mycket för att bry mig. 5 minuter efter att han slutat kommer han in på mitt rum. Jag visste inte ens att man kunde ta sig hit från gymnasiet så snabbt. Han stannade kvar till 11tiden på kvällen före jag högst motvilligt lät honom gå.
Pappa var skitförbannad och skällde nu på morgonen om att "när man är hemma och är sjuk så ska man fan vara det och inte dra hem en massa folk och händer det igen så slänger han personligen ut besökarna."

skolakuten
Jag har missat två dagar, bara den första var frivillig men det kommer sunka ihop en hel del för mig.
Jag har verkligen inte kommit någon vart längre på det där dumma hemprovet om etik.
Borde verkligen fixa den där praktikplatsen, idag kanske?
Jag har religion och psykologi idag. Jag tycker om båda ämnena men har inte gjort vad jag ska i något dera eftersom jag inte tål lärarna. Fy på mig.

Dagens Visa
Jag har börjat lyssna på Evanescence igen. Fallen har loopat i mitt huvud i flera dagar och på spelaren hemma sen i förrgår morse. För ovanlighetens skull är det inte Hello och Imaginary som tilltalar mig mest utan singeln med sämst video, Everybody´s Fool. Enjoy!

Everybody´s Fool - Evanescence
Perfect by nature,
Icons of self indulgence,
Just what we all need,
More lies about a world that...

(chorus)
Never was and never will be ,
Have you no shame dont you see me,
You know you've got everybody fooled,

Look here she comes now,
bow down and stare in wonder,
Oh how we love you,
no flaws when you're pretending
but now I know she...

Never was and never will be,
[Everybodys Fool lyrics on http://www.metrolyrics.com]

You don't know how you've betrayed me,
And somehow you've got everybody fooled.

Without the mask where will you hide?
Can't find yourself lost in your lies.

I know the truth now,
I know who you are,
And i don't love you anymore,

It never was and never will be,
You don't know how you've betrayed me,
And somehow you've got everybody fooled.

It never was and never will be,
You're not real and you can't save me,
And somehow now you're everybody's fool.

Kommentarer
Postat av: Erika H

Elisabeth.............Jag saknar ord...
*suck*
Logga in på MSN sen så kan vi diskutera om praktikplats

2007-09-21 @ 10:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0