03:56

Nu börjar det ljusna på riktigt. Jag har skrivit en av frågorna för filosofiprovet, den blev inte bra men det blev ändå en sida bullshit så om jag har tur går han på kvantitet snarare än kvalitet rent textmässigt. Den andra frågan skulle jag ha börjat skriva på vid halv 12. Jag fastnade rätt ordentligt, spelade lite spindelharpa SMSade med Robin i drygt en timme, diskade och städade i köket och nu har jag spelat spindelharpa i en timme till. Jag kan ju skillnaden men jag kan inte förklara skriftligt och jag kan verkligen inte argumentera för varför det ena är bättre än det andra.


Klockan 6 ska jag gå upp för att hinna duscha, blogga, läsa bloggar och skriva lite mer på hemprovet, det är om 2 timmar. En del av mig säger att det är lika bra att stanna kvar uppe, jag är ju faktiskt inte trött på riktigt, dumt nog. Fåglarna har sjungit i en timme, det låter mysigt mellan mina låtar på datorn. Under kvällens gång har jag fått byta ljus i ljusstakarna 8 gånger.  Och nu har 2 till slocknat, bra ruljans på ljusförbrukningen i det här rummet känner jag. Fast det börjar som sagt bli lite morgonaktigt ljus ute nu, åtminstone tillräckligt för att jag inte ska orka masa mig upp och hämta ljus en gång till före det är morgon på riktigt.

Det känns som att det är sommar. Kan det inte vara sant? Bara lite grann, för min skull?


EDIT: Nej jag har inte sovit en blund inatt, men jag känner mig pigg, har ändå bara gäspat två gånger och nu är jag uppe-uppe och funderar på frukost. Hann även måla alla 20 naglarna, även om de blev lite hipp som happ med påsättningen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0