20 år idag

Idag har mina föräldrar varit gifta i 20 år. Jag stack efter 1½ timme på jobbet för att bli medbjuden på resturang. Klart värt det! Jag åt marinerat lamm och nån "potatisårta" som nån fantastisk version av potatisgratäng med massa härliga kryddor och ... ja, gott var det! Sen åt jag creme brule med hallon till efterrätt också. Tack pappa!

Hade bara en lektion idag. Fick jag reda på när jag kom till den andra lektionen. Nåja, det ledde till att jag och Emelie kunde kuta runt på stan och leta studentkläder. Vi hittade den där fina klänningen som Sisters har skickat ut på sina reklam-vykort och den var verkligen jättefin på henne, det enda fel vi kunde hitta var den där infernaliska sömmen. Vi kunde också konstatera att jag inte kommer att få gå ut på trappan om de har klädkontrollanter för jag kan helt enkelt inte ha helt vitt på mig. Det år bara inte! Nåja, vi får väl se vad som händer. Antagligen hittar jag något halvtaskigt i sista minuten... Emelie var snäll nog att bjuda mig på glass också. Mjuglass med noisettetopping. Precis den nutellaaktiga kick jag behövt så länge. Tack ängel.

När jag skulle lämna in filmerna nyss så bestämde jag mig för att ta cykeln ner till videoteket. Sagt och gjort, fram med cykelpumpen och arbeta! När jag pumpat klart däcken och ska leda fram den märker jag att det är något knas med bakhjulet, inte så att man inte kan cykla på den men det känns ändå fel på nåt sätt, som att det "hackar" sig fram. Nåja, tänker jag och cyklar iväg på min cykel som tillbringade hela förra sommaren med att bråka och uppenbarligen inte har tänkt över sina synder under vintern.
När jag är i sista nerförsbacken hem igen så hör jag ett ljud som jag per automatik kopplar till bössor som avfyras och ser att något smäller till nedanför mina händer. Mitt i backen har alltså slangen i mitt jävla framdäck exploderat. Underbart. Nu har jag ingen cykel igen och så mycket jag la ut på att laga den etc ifjol är det lika bra att skaffa fram en ny, den här har jag trots allt haft i 7 år nu.
Påminn mig när de säljer billiga cyklar på torget iår!

Nu ska jag läsa klart allas braiga bloggar och skriva ett ordentligt tal till svenskan.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Inga problem för glassen söt (L)
Och ja, jag gillar verkligen klänningen, men sömmen är dum, men jag kanske bortser från den XP Det var en jävligt snygg klänning, och inte såå himla dyr faktiskt ;P

Fan va kul med restaurang! =O Va gott det lät som du åt ;)

2008-04-16 @ 23:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0