Jag har tänkt...

.... och jag har kommit fram till att det är synd om alla män där ute i världen.
Inte nog med att alla vet var deras mest utsatta punkter sitter om man skulle hamna i slagsmål, de ser långt ifrån lika bra ut nakna. En riktigt snygg naken man kan inte mäta sig med en riktigt snygg naken kvinna.
Jag hittade inga rättvisa nakenbilder på verkliga män så båda får bli representerade av konstverk...
image196image197
Vem ser bäst ut? Kvinnan.

Nog för att män har lyxen att slippa mens, barnafödande och våldtäktshot men mens är inte alltför jobbigt, föda barn är inte något man gör varje dag och de brukar i efterhand konstatera att det var deras lyckligaste stund och seriöst, hur många procent av kvinnor blir våldtagna? I vilket fall som helst har män också hål att bli våldtagna i och de hålen är inte riktigt konstruerade för att släppa in någonting.

Män har svårare att få sex än vad kvinnor har. Åter igen beror det naturligtvis på personen i fråga men rent generellt är det enklare för kvinnor. Om en man är kåt måste han visa att han vill ha sex samtidigt som han måste dölja det för att inte framstå som att han "bara är ute efetr en enda sak". Dessutom måste han ofta uppvakta kvinnan som han hoppas få ligga med. En kvinna som är kåt behöver bara visa att hon inte skulle ha allt för mycket emot att ha sex. En liten hint och hon kan genast välja och vraka bland männen som finns i närheten.
När man väl har sex är det även då en fördel att vara kvinna, vi behöver sällan jobba riktigt lika hårt som männen, och till skillnad från dem så har vi kroppar som tillåter oss att få multipla orgasmer och vi kan köra flera gånger om utan lika lång paus som de flesta män behöver.

Kvinnor kan stämma skiten ur män som säger att de ser sexiga ut men män ges sällan samma rätt om en kvinna skulle tafsa ordentligt och komma med sexuella kommentarer.

Så ok, vi har sämre lön - något som sakta men säkert ändras - men vi har ändå väldigt många fördelar gentemot männen.

Kommentarer
Postat av: Linnea

vilken stor hand statyn har.

2008-04-09 @ 08:12:22
URL: http://klaralinneamagdalena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0