Crack

Det har börjat en ny tjej på mitt jobb. Jenny, 22 år och hur fin och trevlig som helst! Hon är nästan lika lång som mig, späd kropp med jättesöta bröst och en fin rumpa, tjocka, ljusblonda lockar till axlarna, klarblå ögon och världens vackraste leende. Vi satt och pratade under paustiden i säkert en halvtimme, hon kommer från Kiruna och är allmänt smart. Jag vill ha! Tyvärr är hon straight, man behöver inte ens fråga, det syns. Hon är typ lika straight som Barbie. Inte det att det ha någon som helst betydelse, tjejer har en tendens att inte gilla mig tillbaka oavsett läggning... Dumma dem?

Efter jobbet kidnappade jag Susanne i mcdonaldskön för att följa med mig hem för bakning och film. Vi åt upp kycklinggrytan jag lagat till middag, letade igenom mängder av olika sconesrecept före vi bestämde oss för ett som jag hittat på nån blogg för någon månad sen. De blev jättegoda! Och i vanlig ordning var det jag som åt flest medans vi babblade på om ovidkommande små saker, som Jens, med Karin över telefon.
Youtube invarderades och vi har nu sett varenda Tutuvideo till El Tango De Roxanne. Få var bra och många tolkade texten för bokstavligt, vi funderar på att göra en fusion av allihopa...
Efter internets död satte vi igång Ella Enchanted eftersom båda två hittills blivit förnekade nöjet att se den. Vad fan då dålig folket? Den ägde ju som fan! Sagocrack med möjlighet för sexuella undertoner överallt är inte att förkasta! Efter denna uppvärmning var vi tvugna att ha mer. More crack! Kiss Kiss Bang Bang sätts alltså igång för mer uppfuckad deckare får man leta efter.

När den var slut var klockan 4 och vi var allmänt trötta så vi tillbringade en halvtimme med små mysiga tafsningar och hårsniffningar före vi gäspande kramade varandra hejdå och hon gick hem i solens första strålar.

Kommentarer
Postat av: AnnaP

Haha, vad kul att sconesen blev bra :D vad glad jag blir :)

2008-08-16 @ 18:47:14
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

härligt uttryck "lika straight som barbie" hah :) besök gärna min blogg

2008-08-17 @ 11:26:02
URL: http://sistersoldier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0