Sicko

Jag mår inte bra. Har varit helt död ända sen jag kom hem. Dygnen vänds hit och dit och min stackars kropp har inte en chans i världen att hänga med. Dett håller på att resultera med att den gör revolt och puttar in mig i en förkylning eller liknande.
Skulle ha jobbat igår mellan 5 och 9. Kommer dit strax före fem och sätter mig i fikarummet och leker social ett tag före jag går in. Redan då kände jag att jag egentligen var för trött för att jobba. Gick in och satte mig framför datorn. Det tog mig mindre än 5 minuter att somna! Efter att ha överlagt med Jens via sms så bestäms det vid 7tiden att jag ska smita hem till honom och sova eftersom han är precis lika trött som jag.
Kommer dit, ser en söt Natalie och en hyperaktiv Jens. Trött my ass. Själv tog jag av mig väskan och ramlade ner på sängen i en stor hög, bara att få ihop krafterna för att dra på mig två lager filtar när jag frös tog några minuter. Och frös gjorde jag! De andra två skuttade runt i tshirts i den vanligtvis nästintill övertempereade lägenheten, nu låg jag fullt påbyltad under två filtar och huttrade i väntan på sömn. Efter ett tag lade han en ljusslinga över mig och ett täcke över den för att jag skulle bli lite varmare. Då lyckades jag sova i kanske en halvtimme.
Natalie gick iväg. Jens somnade han med. Anna, HS och nån Ante från Övik dök upp och chockades över min blekhet och helt plötsligt höga kroppstemperatur. Somnade nästan på Ante före min kropp bestämde sig för att bråka åt andra hållet. Nu var allt alldeles på tok för varmt! Jag höll på att koka över och hittade ingen annan lösning än att ställa mig i duschen med vattnet på kallaste. Sen linkade jag tillbaka ut till den fullsatta sängen och somnade in framför den blodiga animen.

Idag vaknade jag vid 7, 8 och 10. Vid 3 somnade jag igen, vid 4 väcktes jag och strax före 5 infann jag mig i jobbets fikarum. Sara hittade mig sittandes i dvala över en kopp kaffeautomatschoklad och vi tillbringade en timme med beklagande över hälsan, disneyfilmer och chokladdrickande före vi bestämde oss för att gå hem och lägga oss. Så nu sitter jag här och hoppas på att bli frisk efter en natts sömn.

Kommentarer
Postat av: Beelz

Svar: For you, anything! kan dock ta ett tag...

2008-08-07 @ 19:21:15
URL: http://satan.blogg.se/
Postat av: Beelzeboss

svar: tss, du såg inte sängen, stället där jag sitter vid datorn eller boxningssäcken med tillhörande kedjor (perfekta för extralånga handbojjor!).

2008-08-07 @ 19:40:37
URL: http://satan.blogg.se/
Postat av: Ema

SV: Shit..nu blev ju inte det här som det borde blivit..;)

2008-08-07 @ 20:22:01
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Beelzeboss

svar: Fu! Jag behöver inte impa på dig >:(

2008-08-07 @ 21:20:55
URL: http://satan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Fy fan gumman, det där låter ju inte bra inte.. I hope you'll feel better soon! (L)

2008-08-08 @ 16:18:02
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0