Sympatiskor

Jag har gått sönder mina skor. Igen. Det är någon dålig vana jag har, jag använder mina skor när jag är utomhus och när jag är utomhus så älskar jag att strosa omkring lite varstans. Detta i kombination med min okvinnliga envishet att inte ha flera par skor att konstant växla mellan gör att mina skor har en tendens att dö inom ett halvår. Give or take.
Nu ha det hänt igen och den här gången gör det ont ända upp i benet för att skorna inte längre är i det skick de var när jag köpte dem i mars(?)... Min pappas hjärta veknade otroligt nog när han såg mig linka upp för trappan imorse på grund av min ömmande häl och ben. Alltså ska mamma ta med mig ner på stan för att köpa skor. Som de betalar!
Vad har hänt med mina annars så snikna föräldrar som klagar på att jag inte tar tillräckligt mycket vuxet ansvar? Men jag ska inte klaga. Det är bara att tacka och ta emot.

Men jag tycker fortfarande inte om att köpa skor.



Nästa lördag ska Trams anordna en eldshow/grill/myskväll vid sidsjön. HS och Emelie är hittills svåråtkomna men Sandra är paxad som medföljare sen ungefär 15 minuter sen.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha, jag är faktiskt inte förvånad att dina skor har pajat nu,så mycket som du använder dem =P Hoppas du hittar ett par bra nya som kan tjäna dig i åtminstone ett halvår ;P XD

2008-08-22 @ 03:36:29
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0