Here we go again

Ja nu var det ju ett tag sen jag skrev sist. Det var inte länge sen jag uppdaterade, där har det väl gått knappt en timme, men det var länge sen jag skrev på riktigt. Mest har jag lagt upp en massa mer eller mindre tråkiga listor. Nu ska jag ta mig i kragen och skriva litegrann också.

Snabb recap av vad som hänt sen sist:
Vi har haft en klassfest som SÖG.
Jag har mördat min pojkvän i nyvaket tillstånd, han var nyvaken inte jag.
Imbolcfirandet var lyckat, maten blev god och vi hade mysigt med meditation, kort och en massa dans.
Jag har haft en massa äckliga prov i skolan som har kännts mer eller mindre misslyckade.
Jag funderar seriöst på att hopp av kinesiskan, jag hänger inte alls med tillräckligt för att få ett G och om jag har läst och fattat rätt har jag ändå tillräckligt med poäng för att få gå ut till våren.

Ja, nu när alla vet vad som händer kan jag börja skriva "på riktigt".
Min klass har kommit ikapp sin tid och insett att varenda jävel numera har en blogg. De uppmuntrar varandra att avslöja sina adresser. De kan ju glömma att få min adress, det är 8 personer som jag någonsin träffat IRL som har blivit förärade att gå in på denna blogg och läsa vad jag tycker om livet och allt som följer i dess fotspår. Mina klasskamrater är inte tillräckligt närstående för att få läsa gudvetvad jag får för mig att skriva.
Dock har jag nu suttit och msygläst på deras bloggar. Killarna hade, inte helt oväntat, klart läsvärda bloggar. Men å andra sidan är det i princip bara de som har något att säga som jag finenr värt att lyssna på. Issa och Sabina var oväntat mysiga i sina bloggar och de fortsätter jag nog gärna att följa. Tvillingarna och Frida A var inte mycket att hänga i julgranen. Sandra O har jag läst tidigare, hon är helt ok men inte värd att följa. Jag tänker fortsätta vara en nitisk läsare av Emelie.
Just nu sitter jag uppe i GAbiblioteket och skriver blogg istället för att vara närvarande på vår obotligt tråkiga svenskalektion. Jag och Emelie insåg att vi skulle komma att bli ungefär 30 minuter sena när vi satt på kinaresturangen och tröck i oss det sista av buffen som vi lassat upp på tallrikarna. Det var sinnessjukt gott men nu kommer jag inte kunna äta under resten av dagen. I kid you not. Vi tänkte istället gå och hälsa på vår kära SYO som såklart är upptagen under hela dagen. Heja våran timing!
Idag ska jag gå och köpa en apa efter kinesiskan för att sedan dumpa den utanför Crilles lägenhet, jag hoppas att han dör snabbt.
Om 10 minuter börjar religionen som jag inte alls vill gå på, men vad har man för val när vi tydligen ska ha prov nästa vecka... VARFÖR lägger hon ett prov när vi bara har hunnit ha 2 veckors lektioner? Hon lovade ju att vårterminen skulle vara mindre stressad! Jävla hagga! Hon borde koncentrera sig på att lägga upp bra lektioner och få ordning på sin fettfördelning över kroppen snarare än på sadistiska metoder mot redan sönderstressade små SPinelever.
Inatt drömde jag om Marcus. Och Teddy. Och Ramona. Fast hon såg inte ut som vanligt... Teddy och Marcus träffades för första gången och helt plötsligt så såg Marcus ut som Shuchi i Gravitation och Teddy var som Yuki! Jag är en sjuk varelse! Jag drömmer alltså om att min pojkvän är en tecknad bög som ger sig på min närmaste killkompis. Inför bådas flickvänner. ... Och min första tanke när jag vaknar är: Men, så ser ju Ramona inte alls ut!

Over and out era flaggstångspimplare!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Naw, du "föredrar" mej, va hedrad jag blir (L) ;)Me like you to, or no, I löööv you ;P
Hahaha, jag håller totalt med om våran inkompetenta religionslärare, njuff XO
Waha, jag sa det förut idag, men jag säger det igen; vilken sjuk dröm måste jag ju säga XP

2008-02-07 @ 20:45:50
Postat av: SPIN

We're on to you! Muhahahaa...

2008-02-11 @ 21:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0