Medaljgaranti och Massmord

Jag har egenhändigt mördat en hel klan. Jag känner mig mycket stolt.
Kopierad mordhistorik för ert (mitt) eget höga nöje.

MARCUS
Mördarens beskrivning
Jag satt hemma och tråkade vid datorn när jag fick för mig att gå in på topp 10 listan här. Efter att ha tittat igenom den ett tag kände jag verkligen att jag också ville ge mig ut och döda! Sagt och gjort, jag ska bränna min pojkvän inne. Plockar på mig två pistoler, ett svärd och skyddsvästen och knatar iväg i snöslasket.
När jag smugit mig fram till ett väl funnet bakhållsläge vid huset försöker jag tända på, men naturligtvis har snöslasket gjort att lågan inte riktigt vill ta sig.
Istället tar jag chansen att ringa på dörrklockan. Det visade sig vara ett smart drag då hans moder var den som visade sig på andra sidan dörren och gladeligen släppte in mig och sa att han låg och sov. YES! Då kan jag äntligen prova mig på att kväva någon i sömnen tänker jag. Men icke sa Nicke. När jag så försiktigt som möjligt öppnar dörren och tassar in i det mörka rummet så ser jag hur han höjer på huvudet. Snabba beslut före han hinner uppfatta vad som händer! Jag marscherar fram till sängen och hugger resolut av halspulsådern.
Hans mamma undrade om jag ville ha frukost <3
Offrets beskrivning
Ouch.. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag låg och slumrade kl 10 på morgonen. Inget att oroa sig för, Elisabeth skulle vara borta hela dagen. Plötsligt hör jag hur någon rycker upp min dörr. Hmm, Matilda?! (syster som bor i Nyköping)Oj, det var en överraskning! Men varför går hon med så bestämda steg? Och varför, varför håller hon i en purjo O.o? Mycket mer än så hann jag inte tänka innan min hals skars upp och det blev mörkt...

Det var inte min syster =(

CRILLE
Mördarens beskrivning
Jag hade tidigt under dagen bestämt mig för att lämna en apa utanför Crilles dörr när jag tagit mig hem. Så när skolan slutar kastar jag mig iväg till leksaksaffären där jag hittar en supercool apa med mantel och som kan skrika. Jag köper två för att få behålla en själv. Fridolf och Fritjof.
Hoppar av bussen och knatar hem till Crille där en snäll tifing släpper in mig i trapphuset. Smyger upp för trapporna och lägger Fritjof utanför dörren. Plingar på men hör inget. Knackar men märker ingen effekt. Provar att pula ner apan genom brevinkastet, men dte var lite för trångt. Genom springan i dörren ser jag dock en arm framför en datorskärm.
Alltså drar jag ut apan igen och knackar två gånger till. Nu hör jag hur någon kommer så jag ställer mig bakom dörren och när den öppnas sträcker jag ut handen och pekar på Fritjof. "Titta en apa."
Offrets beskrivning
Jag satt och glodde på Bamboo Blade då jag tyckte mig höra någon knacka på dörren. Jag pausade och spetsade öronen och ja, någon var det som knackade. Eftersom min familj alltid ringer innan de kommer förbi (dörren till trappuppgången är alltid låst då de första vångingarna är för gammalt folk som är rädda för människor) så misstänkte jag direkt att det var en deathgamare som tagit sig in, och den enda deathgamern som både visste var jag bor och var min fiende skulle då vara Killalot. Heine hade tidigare idag också varnat mig för att hon köpt mördarapor. Jag stängde av mobilen så jag inte skulle kunna bli mordbränd och kikade därefter ut genom kikhålet på dörrn. Någon försökte gömma sig mot väggen till höger. Jag hade ingen frukt hemma och kände mig tvungen att öppna dörrn och där stod killalot som förtydligade "Titta en apa". Jag stängde dörren lite snabbt, men kom på att även om jag inte hade sett apan så spelade det ingen roll. Jag öppnade igen och accepterade apan och min förlust.

HS
Mördarens beskrivning
Vi hade efter ett misslyckat bakhåll från min sida där båda stack ner den andra med morot under helgen beslutat oss för att ha en purjoduell någon gång under veckan. Onsdag blev en bra dag och jag skulle ringa honom när jag hoppat av bussen.
Ringer och väcker honom och bestämmer att vi ska mötas på stan. Jag går och köper min purjolök och sätter mig sedan och går igenom utbudet av böcker på akademibokhandeln. Efter 45 minuter(!) så dyker han upp och hoppas på att jag väntat länge.
Vi knatar iväg till Hemköp för att han ska köpa ett svärd även han. Jag lyckas ta mig igenom kassorna på utvägen utan att betala dubbelt för min purjolök, mycket bra tänkt att följa med in...
Efter ögonutstickande och kompispåhoppande från hans sida hamnar vi tillslut på torget där reglerna görs upp. Först till 3 träffar, nedanför armbågarna gills inte.
Jag får en träff. Båda får varsin. Jag får en. Duellen var över på mindre en tre minuter.
Men han var trött och jag har feber så jag tycker vi var rätt likvärdiga ändå...
Bättre lycka nästa gång~~
Offrets beskrivning
jag var as trött. hade nyss vaknat av henne (hon ringde).
gjorde ett fult knep innan vi började. men var för trött för att göra något. så hon vann överlagset över mig.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tihi, så roligt att läsa alla mordhistoriker, och congratulations Sir Killalor ;)

2008-02-15 @ 13:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0