Härnösands Nightlife

Ja, så sitter man här igen då... Eller igen och igen. Fortfarande snarare. Klockan är i skrivande stund 06.05, vi får se vad den är när blogg.se äntligen släpper in mig på sidan. Jag har suttit här sen klockan 20 i 11 igår kväll på ett ungefär. Och jag lyckades hålla mig vaken utan bananer som annars är min klassiska tugga-på-när-man-försöker-vara-vaken-länge-framför-datorskärmar-fjoff. Ska man vara stolt eller bara inse att jag inte längre behöver bananerna?
Bananen är inte min vän. Jag behöver inte bananen. Bananen behöver mig. Eller något åt det hållet?


Jag tänkte göra en allnighter med avskyvärda skolarbeten, men det brukar ju aldrig bli som man tänkt sig. Jag ska komplettera det lilla jag skrev om kristendom, jag ska göra hinduismläxan, skriva något om manodepression till psykologin och det skulle ju kunna tänkas vara en bra idé att skriva engelskans (förväntade) 3sidiga arbete om Disney. Men det behövde vi inte börja på förrän den här veckan så jag tror nog att jag väntar ett tag till.

Projektarbetet är fortfarande oskrivet, jag suger, man ska inte sumpa 300poäng bara så där, för det är väl så stort det är? Eller är det "bara" 100? Man kan ju hoppas... Alltså är det inte så...

Jag skaffade faktiskt fram lite källor om bipolärt syndrom som det så fint kallas som jag gått igenom och jag har skrivit mig ungefär halvvägs igenom hinduismen. Men klockan 04.00 (exakt, är inte det coolt???) övergick jag helhjärtat till att lägga spindelharpan. Jag upptäckte också av en slump att jag hade läskigt mycket nerladdad musik på den här datorn jag inte lyssnat igenom än. Alltså har jag hunnit gå igenom både Dashboard Confessional och Bowling For Soup. Men nu har jag en hes MAN i högtalarna, japp, ni hörde rätt. Den artist jag just nu lyssnar på är Nordman. Hans röst är verkligen sjukligt mysig, särskilt när man sitter ensam uppe i ett sovande hus med ett tätt snöfall utanför fönstret.

Jag ska försöka få ihop hinduismen och en större del, eller åtminstone alla källor till psykologin under dagen. Vi behöver nämligen inte dyka upp på vare sig psykologin eller engelskan före de här arbetena är klara. Det är bara det lilla kruxet att psykologin ska vara inne på onsdag. Blärk.



Jag tror förresten på att jag kommer publicera (förutsatt att blogg.se låter mig göra det) 5 inlägg idag, någon som tror något annat? Jag kan ju ha fel, det vore inte första gången...


Kommentarer
Postat av: Emelie

Uscha, själv skulle jag icke orka att vara vaken hela natten, me like my sleep =P
Kolla upp den här sidan: http://www.psykiatriinfo.se/ det är där jag har hittat om schizofreni och där finns det också bipolär sjukdom ;P (mer exakt: http://www.psykiatriinfo.se/AZTemplates/PsykInfo/UnitStartPage.aspx?id=856 )

2008-01-15 @ 14:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0