Morgonens tredje uppdatering

Bläääää!!!~~ Sidhelvetet släpper inte in mig och jag har försökt komma in sen strax före klockan 6 i morse. Men det kanske inte bara är jag som är hatad? De senaste uppdateringarna kom tydligen 00.49 enligt startsidan... Coincidence? I think not. Jag kan helt enkelt inte vara ensam om att vara vaken och vilja blogga den här tiden på dygnet. Väl?


Och haket hatar mig också, det piper fram virusvarningar så fort man klickar på en användare eller på en plats där någon har skrivit (alster, mail etc.) orka vara paranoid!


Har lyssnat klart på Nordman nu, går istället igenom Blind Guardians discografi, de har gjort jävligt mycket skit genom tiderna. Det är sådana upptäckter som gör mig ledsen. Att hitta band som verkar bra för att upptäcka hur hårt de suger. Det är verkligen som ett hårt slag i ansiktet, eller magen, välj själva... Det känns som ett slag i magen med samma förnedring som en örfil. Ja, det är så det känns.


Har jag skrivit något mer på de elaka skolarbetena? Nej självklart inte, nu har jag ju ett helt internet att leka med. Stygg flicka.


Kommentarer
Postat av: Erika H

Jo, vi är två stygga flickor vi!

Åh ja, visst gör det ont när man märker ett band eller sångare inte alltid har gjort bra musik. Fast jag är så petig så jag gillar för det mesta bara nån enstaka låt av varje artist i vilket fall.

2008-01-14 @ 07:35:58
Postat av: Emelie

Stackare, dumma sidor, sådär får ni inte göra mot Elisabeth *höttar med fingret mot dom* ;P
Men lilla stygga flicka då, inte bra att sätta en dator med internet på framför dej när du borde plugga, men så är det väl för alla? XP

2008-01-15 @ 15:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0