Min natt

Min natt påbörjades hemma framför datorn där jag tittade på film samtidigt som jag satt och SMSade med folk. Däribland HS som prompt ville ha över mig för att titta på film hos honom och Nille istället. Vid 1 lät jag mig övertalas och smög alltså ut ur huset, även om jag bad min lillebror att låsa efter mig eftersom jag fortfarande inte har några nycklar. Nille ville inte gå tillbaka inomhus på en gång så istället gick vi på en promenad som ledde oss upp till skogen på Gådeåberget där vi sprang runt och kastade välmenade förolämpningar efter varandra. När jag började känna mig svag av blodsförlust orsakad av mygg så gick de med på att återvända till Nilles lägenhet där de satt och spelade spel medans jag åt upp alla goda godisar ur en godispåse de sagt att jag fick ta för mig av före vi satte igång Kung Fu Panda. FY FAN VAD BRA DEN VAR! Helt hysteriskt rolig, jag hade fan ont i käkarna efteråt bara av allt skrattande!
Vid 5 gick det inte längre att försöka lura pojkarna att vara vakna längre så istället gick jag ut på en promenad. Dörren hemma var ju låst, jag hade inga nycklar och att väcka mina föräldrar vid 5 på morgonen har aldrig varit en bra idé. Jag gick runt ett tag tills det började regna och jag kände att jag var på tok för törstig för att orka irra runt. Vid 6 satte jag mig alltså utanför Jens lägenhet och väntade på att han skulle vakna så att jag skulle kunna tigga till mig något drickbart. Vid halv7 gav jag upp när han lyckats sova igenom 2 ringningar av sin väckarklocka och 4 SMSsignaler som hördes ända ut till mig. Kom hem vid 7 och väckte hela huset. Åt frukost, satte igång en film, stängde av filmen igen och somnade som en stock vid 8tiden.
För 20 minuter sen kom mamma in och väckte mig med frågan hur mina sovvanor egentligen ser ut och att jag borde gå till polisen och höra om de fått in mina nycklar... Själv så tycker jag att det är ett under att jag ens kan hålla mig sittande upprätt, och då lutar jag mig ändå mot en vägg.
Kan jag inte gå dit imorgon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0