Fjollträsk

Häntextra
Måndag:
Jag åkte buss tragiskt länge. Carl mötte upp på centralen och vi satte oss på pendeln ut till Märsta. Han kittlades och jag rev upp hans händer, något han fortfarande är grinig över (so why did he keep on doing it I wonder?). Vi kom fram och jag hittade hans enda(!) Nemitidning före jag hittade Jonny vars hår jag genast blev fäst vid. Bokstavligt talat. Tillbringade några timmar med, från min sida, passiv rökning på balkongen medans jag försökte tjata mig till att få klä ut finhåret till flicka. Han uppskattade inte det intiativet.
Linnea dök upp och var en roligt söt liten varelse. TVsoffan belägrades före vi följde henne hem nån gång efter midnatt. Väl tillbaka i lägenheten fick jag uppdraget att slänga ihop en kladdkaka enligt ett enormt stort recept!

Tisdag:
Jag och Linnea hittade Carls porrgömma. Aka han pekade ut den för henne och genast hade han ett jävla sjå att försöka ta tillbaka tidningarna. Men vi läste faktiskt artiklarna i dem! också...
Hem till Midgård blev dyrkat under kvällen.

Onsdag:
Vi åkte iväg för att bada med Jessica och Linus i släptåg. Ytterilgare två roliga personligheter. Naturligtvis så kom vi iväg sent så i slutändan var det bara jag som stod ut med vattentemperaturen, men hur kul är det att bada ensam? Mina morrhår och min nos försvann i vattnet så det var bara att packa ner bjällror, öron och svans i den stora väskan när vi knatade iväg för pizza. Folket hade druckit och Linnea var ungefär så full som jag brukar vara en halvtimme före jag kommer att däcka, vi hade jättekul tillsammans åt precis allting. Dock var det bara jag av oss två som verkade komma ihåg det ordentlgit nästa dag?

Torsdag:
Som sagt så fick vi (jag och Carl) ett fruktansvärt sötsug när vi var inne på Willys för att handla ingredienser till negerbollarna de tänkte tvinga mig att rulla ihop (till middag?). Vi tre tittade på Alien Vs. Predator Requiem medans jag och Carl lekte tjockisar och Jonny blev utsatt för mitt hårlekande, som vanligt. Den filmen var ebtydligt bättre än jag trott! Nu måste jag bara kuta iväg och titta på alla Predatorfilmerna eftersom jag fortfarande inte tycker att Alien är särskilt intressanta...

Fredag:
Efter många om och men kom Jonny upp vid 1 tiden och Carl fanns ytterligare en timme senare även han uppe på benen. De lekte nördar och jag blåste såpbubblor före vi knatade ner till en pizzeria där de tillbringade säkert 20 minuter med att hata mig för att jag inte kunde skratta och äta samtidigt = tog lång tid på mig.
Kom tillbaka till lägenheten, hämtade väskan och sen fick Carl följa med mig till centralen. Så mellan 9 fredag kväll och 3 natten till lördag så har jag suttit på en buss och smsterrat halva min bekantskapskrets.


Linnea and "the stash"


Erkänn att han skulle vara söt som flicka!


Carl och Linnea


Efter dalaälven så åkte vi rakt in i solen, är det inte poetiskt?


Lägg märke till hur ljust det var klockan 2 när jag kommit hem till vackra norrland och våra ljusa sommarnätter!
Och nu är det redan dagsljus ute så jag borde kanske söka mig närmare sängen med tanke på att jag trots allt ska försöka hålla mig vaken imorgon (idag) när jag ska jobba. Oavsett hur sent jag börjar...


Kommentarer
Postat av: Erika!

Hahahah naaaaaw ditt finhår var ju assöt!! Helt lämpligt klart flickmatrial =D

2008-06-28 @ 17:29:55
Postat av: Egoina

tack :D

2008-06-28 @ 17:53:03
URL: http://egoina.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hahaha, ja, jag förstår vad du menar med Jonny och att han skulle vara en supersöt flicka! ;D

2008-06-28 @ 19:49:11
Postat av: B

Hahaha, ÄG bild på linnea med alla porrtidningar!

2008-06-29 @ 15:08:56
URL: http://satan.blablabla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0