Studenterier

Igår hade vi lärarlunch med tal och sånger till och från lärarna. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna någon annan SPinlärare än Trevor men när jag satt där och skrattade så att man fick ont i hela ansiktet så kände jag att han nog inte är ensam om att bli saknad. Tillochmed min mentor kan nog få ett uns saknad tilldelat sig, detta trots att jag helt ärligt konstaterat att jag inte skulle må dåligt av att se honom bli splattad mot ett tåg. Gissa om jag var i chocktillstånd?


Vi övade en hel del mer på dansen och jag tror att den börjar sitta, jag vet iallafall hur man ska röra sig och när, även om jag inte kan röra mig som jag ska.


Åkte hem till Teddy efter dansandet, vi köpte 2 liter glass och tittade på Rambo 3 och (största delen av) Gladiator före jag satte mig på bussen hem. Jag tycker om honom, så jävla söt pojke! Vi kan verkligen prata om allt, eller inget, utan att det känns konstigt en enda sekund. Hur ofta hittar man såna personer?


Tvingades städa när jag kom hem. Att jag skulle snygga till i gästrummet och städa ena toaletten visste jag om. Det jag inte visste var att när mamma säger "städa toaletten" menar hon även att man ska skrubba golvet, att ligga på alla fyra och skrubab ett toalettgolv är verkligen inte en av mina stora passioner för er som trodde det.


Smet iväg till Jens nån gång efter elva, i ösregnet som helt enkelt vägrade lämna mig ifred igår. Vi tittade på Evil Alien Conquerors och han snarkade mig i örat så att jag har fått sova i max 15-20 minuter! Kan inte den där människan någonsin sova tyst??? Jag är ju trött för fan!


Om 3½ timme så ska jag och Sandra leta reda på någon toalett att dumpa mitt hår på. A.k.a. Hon ska klippa mig för studenten och vi kom fram till att en toalett säkert är en jättebra plats för hårklippningar.


Vid 2 tar Pyro studenten och en timme senare är det Erikas tur. Borde de få något? Jens sa sig kunna köpa ut mini-champagne till Erika men han ska inte handla före 4 så då kanske man ska leta efter något annat ändå? Får prata med Emelie, bara vi bestämmer oss före pojken behöver gå in på systemet och köpa en massa vi inte vill ha....


Ikväll kommer mormor, blä vad jag inte vill vara hemma då! Men samtidigt så är det nog ingen större fara med tanke på att jag faktiskt måste gå och lägga mig extremtidigt bara för att ha en chans att pallra mig iväg till bussen vid 6 imorgon bitti. Klockan 7 börjar vår champagnefrukost, frågan är bara vad man ska dricka... Jag vill inte ha regn på min student, snälla små vädergudar, kan ni benåda oss från regn under just frukosten och trapp-delen av vår student imorgon?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0