Påsklovsblärk

Har ont i hela kroppen men just nu känner jag inte av halsen eftersom jag just hällt i mig en nappflaska med te och typ 3-4 matskedar med honung, ingen överdrift. Hostar på som fan men lite bätter än i morse, tror dock mest att det är på grund av honungen.
Mår grovt illa och har velat spy i flera timmar, har dock inget att spy upp eftersom jag inte har någon aptit alls.

Erikas mamma mår grovt mycket bättre vilket är helt underbart! Snart får hon flyttas ner från Umeå.

Påskägget jag tjatat så mycket om blev äntligen hittat, mamma såg det och hintade, Marcus såg och garvade och jag blev bara mer och mer förbannad före jag tillslut hittade det. Men fan vad taskigt att gömma det i ett kamerafodral i en stängd byrå! Skitpappa.

Ska jobba ikväll, har egentligen varken lust eller ork, egentligen vill jag bara lägga mig ner i den här underbart mjuka (men tyvärr lite tomma) sängen och sova fram tills House börjar men så antar jag att man inte får göra. Damn. Eller, man kan ju göra så men då kommer jag göra likadant alla andra jobbdagar den här veckan = lite lön i april också, det räcker med att jag bara fick en dryg hundring idag. Typiskt mig att gnälla men inte orka ändra beteendet, fy skäms.
Min matlagningsvecka också. Jag vill inte laga mat är bara tanken på mer än kanske 3 apelsinklyftor får mig att vilja spy men vad ska jag göra, min bror är ju itne direkt välvilligt inställd till matlagning så jag kan inte övertyga honom att byta vecka med mig.

Funderar på att våldgästa Teddy imorgon. Han hävdar att jag är skyldig honom en kladdkaka, vilket på sätt och vis stämmer med tanke på att jag otroligt nog lyckades misslyckas med den förra jag bjöd honom på - första och hittills enda gången. Men det skulle alltså innebära att jag som just nu har en väldigt matvägrande kropp skulle ställa mig och baka något som doftar så chokladigt? Jag tror risken att jag skulle bli frestad att äta upp den i förväg är minimal, frågan är bara hur det blir med spyreflexer...

Jag ska laga middag idag, egentligen borde jag göra våfflor bara för att det är våffeldagen men jag har aldrig lärt mig komma överrens med vårt våffelhjärn och idag är jag för trött för bråkstakiga makapärer. Måste göra någonting snabblagat och jag måste börja snabbt, annars kommer jag inte ha en chans på att hinna i tid till jobbet, måste gå om åtminstone 1½timme emn det är lov och då vill jag vara tidig så ungefär om 30 min skulle dte kännas bra att gå. Rent tidsenligt. Egentligen vill jag som sagt inte gå alls.

Har ett hemprov att skriva ihop för filosofin också, bläsch. Han vill att vi ska jämföra Kant, Platon, Berkely och The Matrix med varandra. Jag hatar Matrix!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hoppas du blir frisk snart gumman!
Haha, fan va tasigt att gömma ägget där XP
Ja, våldgästa på du ;P Du får gärna komma och våldgästa mej också nån dag (A) I'm boooored! =P
Blev det inga våfflor idag?? =O Skäms!
Stackare, filosofi + Matrix är inte lätt inge XP

2008-03-25 @ 21:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0