Attention, please!

Jenny, vi vet att du läser det här, oavsett om du lämnar en kommentar eller ej.

Vi vet att det verkar konstigt att vi skriver det här meddelandet här, men du har varit så avlägsen och vi såg inget annat sätt att få kontakt med dig och säga vad vi tycker än genom bloggen.

Du har verkligen varit en jättebra kompis, under hela ettan och tvåan, men nu får du ta och ge dig. I trean har du varit väldigt oåtkomlig och frånvarande, och vi har försökt. Försökt så jäkla mycket att få kontakt med dig, att umgås som vänner, för det är iallafall vad vi trodde att vi var. Men nu ger vi upp. Så som du har betett dig under det senaste året är inte acceptabelt, och vi måste säga att vi orkar faktiskt inte längre. Ska du vara såhär så klarar vi oss bättre utan dig, vi vill ha en kompis, inte en person som bara låtsas.

Ska du ha det såhär så fine, vi bryr oss inte längre faktiskt. Det är du som dragit en nitlott - du har förlorat vår vänskap.

Vi har ställt upp för dig så jäkla mycket, och om du inte ens kan föra en konversation med oss så är det ingen idé att forsätta den här charaden. Dina prioriteringar under hela det här året har varit minst sagt förkastliga, alltid har vi varit där för dig, fösökt umgås, och vara vänner, men får vi något tillbaka? NEJ!

Så vi ger upp, vi orkar rent ut sagt inte lägga ner någon mer energi på det här faktiskt.

//Elisabeth & Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0