Bakdag

Vi vann nötknäckarna! Eller, egentligen borde jag väl säga att de vann och jag fick en gratis T-shirt, men det hindrar inte mig från att vara stolt över vår otroligt briljanta klass! Och en stor del bakom segern låg tydligen Emelie och hennes idoga ringande och räknande bakom, fan vad bra du är!

Mötte upp med Robin en bit in på religionslektionen och köpte glass med jordgubbssås före vi satte oss på bussen mot Härnösand.
Han vågade inte nämna mitt namn när Hon ringde. Orka vara så rädd?

Vi köpte varsin hallonsoda, kom hit och hamnade framför datorn för att leta goda recept. Han kände för frukt, gärna päron. Hittade ett recept på en Päron- och chokladpaj. Den blev inte så jävla bra märkte jag nu när jag åt av den. Vi hade jättekul när vi bakade den, med en massa skämtande och tramsande hit och dit. Han fick gå igenom min musik på datorn också vilket ledde till en hel del oväntade kommentarer, tack och lov inga negativa. Ja, jag är känslig när det kommer till min musiksmak. Tyvärr så var Anna alldeles för förkyld för att kunna komma hit och det skulle inte hinnas med att knata hem till henne före hans buss gick. Ett ännu större tyvärr var att han satt och smsade med Henne under i princip hela bakandet vilket ledde till att han tog bussen vid 8 istället för den vid 10 som vi först tänkt. Bussen gick 5 minuter före vi skulle ta ut pajen ur ugnen, kul värre. Nåja, jag följde med honom till bussen så att han skulle hitta och sen gick jag hem för att plocka ut pajen, ungefär i samma veva som Johan ringde upp och sa att han skulle ut på hundpromenad och frågade om jag ville med.
Så jag fick ju något att göra ändå, vi var ute i ungefär 1½ timme med två extremt glad-galna hundar så när jag kom hem hade jag stelfrusna fingrar, ont i tårna, grönska på byxbenet och kände mig allmänt trött. Jag diggar Johan, så jävla skön snubbe! Det går verkligen att prata helt öppet emd honom om sex och allt annat random man kan hitta på. Vi vet nu till exempel exakt hur vårat gemensamma drömhus skulle se ut; rött med vita knutar, torn, vallgrav med vindbrygga, spetsigt järnstaket med snygg grind, runda fönster och pelare. Vallgraven ska också innehålla spjut att putta ner folk på, sjöjungfrur och fiskar att titta på och vi vill ha ett vildmarksbad precis bredvid en vedeldad bastu. Nån som känner en bra mäklare?

image278

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack tack, makes me happy :3 Fy fan va glad jag är idag känner jag! XD
Va, men den lät så god, och blev inte det? O.o' How can that be??? XP
Meh, va fan att han ska sitta och sms:a med henne hela tiden när han är med en kompis! XO Då ska man vara social för fan, inte prata med en sån som Hon! XO
Hahaha, låter som ett jättehäligt drömhus! XD Och en mycket härlig person som du var med faktiskt ;) Va trevligt det är när man träffar sådär trevliga personer bara hipp som happ ;D =)

2008-05-22 @ 22:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0