Hallonsoda!

Häntextra
Jag och Emelie träffade en Robin efter MKUn. Vi knatade bort till Nacksta för att leta efter det röda guldet. Vi hittade på vägen dit en mack med trevligt och billigt godisutbud. De två köpte varsin påse och Emelie köpte mig för en 50/50klubba och en kindpuss. Efter att vi tagit oss ifrån macken gick vi vidare till COOP som mot förmodan faktiskt sålde fulla backar med hallonsoda, till ett bra pris! Vi slog till och köpte en back, plus en flaska, så att vi skulle få 7 flaskor var. Vi räknade senare ut att det innebar att vi hällt i oss 2,3 liter hallonsoda. No wonder toaletten blev välbesökt! Nåja, nu rusade jag händelserna i förväg. Vi köpte vår hallonsoda och satte oss i gräset utanför och avnjöt två flaskor var medans vi smaskade i oss vad som fanns kvar av gårdagens kladdkaka. Dock kom vi fram till att coops gräsmatta inte var världens roligaste plats att vara på och eftersom varken jag eller Emelie var sugna på att dyka upp under resten av dagens lektioner så beslutade vi oss för att åka hem till henne och titta på Bron Till Terabitia. Fy fan vad jag älskar den filmen! Men den här gången nöjde jag mig tydligen med att bli tårögd och snyfta en hel del, men det rann inte på riktigt som det gjorde för Emelie och då kan det ändå inte jämföras med förra gången vi såg den filmen. Robin såg rätt torrögd ut även om det syntes att han blev rörd så jag vet inte om jag ska tro på att han har ett hjärta under allt det där snälla ändå? Vi satt oavsett vilket i en stor hög och höll om varandra under filmens slutfas. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, sockerintaget från läsk, kaka och godis slog slint och jag och Emelie blev helt plötsligt överspeedade på flum och studsade runt och garvade åt allt och tafsade på varandra medans Robin mest satt i sitt hörn av soffan och såg rädd ut. Stackars pojke.
Vid fem insåg jag att jobbet bara skulle vara önsketänkande men Robin och jag knatade i vilket fall som helst ner mot stan för att sätta oss på varsin buss hemåt. Han hann, inte jag. Men som tur är är han en gentleman, även fast han vägrade följa med mig hem och baka kakor när jag bad så snällt, så han drog runt med mig på stan i en timme i väntan på att våra andrahandsalternativ skulle komma in. Har jag sagt att han är en bra kompis?
(Bilder finns hos Emelie)

Skolakuten
Skolkade som sagt från 3 lektioner idag, vet inte om jag missade något viktigt men jag är nöjd med min prioritering.
Frälsningsarmen med religionen imorgon och sen filosofi med Jonas. Jag tror jag kan lämna blocket hemma?
MKUn ska vara inne före midnatt imorgon vilket i mitt fall innebär före bussen går imorgonbitti. VILL INTE!
Nämnde jag förresten att Pascal skällde på mig för att jag är oambitiös idag? Fan. Jag vill inte vara dålig, jag vill inte, inte egentligen. Men jag är så trött...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahahha, stackarn, kan inte vara lätt att vara Robin då inte XD
Men det var kul med überflum XD

Va underbart att han är en så bra kompis sötnos, såna är priceless (L)

Äh, Pascal = ooooorka! Va skönt det ska bli att slippa allt det där snart XD

2008-05-15 @ 20:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0