Do not underestimate me...

För när jag bestämt mig så går det precis som jag planerat det. Iallafall om man pratar om mat och aptit...
Gårdagen inleddes med 3 uppstekta paltar med sylt och smör. Gick till jobbet där jag kämpade som ett as! För att inte somna.... Mina ögon sved och tårades över ansträngningen att hålla sig uppe och jag fick typ hälften av vad jag kunnat göra gjort.
Sen kom det roligt folk som fick varsinn knapp timme registrerad arbetstid, tre timmars paus med chokladdrickande alltså. Men jag kände mig ju lite piggare.
När vi skulle gå hem började vi i vanlig fredagsanda diskutera vilken skräpmat som är bäst och det slutade med att jag sprang iväg till Mini och köpte en pizza proppfull med kalorier, någonstans under det ljuvligt tjocka lagret med bearniesås. Till efterrätt köpte jag en stor Ben&Jerrys, men där var jag snäll nog att låta Jens hjälpa till. Som tack för glasshjälpen åt jag upp hans chips... Nej nej, jag var inte alls hungrig igår... Helst hade jag nog inte ätit alls idag med tanke på hur uppsvälld pizzamage jag har nu, men när PPG var i hufvudstaden upptäckte jag ju att det där med att fasta före spriten inte var nån höjdare så någonting mer slinker säkert ner före jag dras ut på krogen av Timmy och Robin... Heja heja Ellis mage!
Nu ska jag studsa ner till stan och leka flicka med tre andra söta sådana.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha, men mat är gott! XD

Och ja, du ska nog ta och äta innan spriten idag, det låter vettigt det ;P

Ha så kul på krogen gumman! Med tanke på att jag nu för tiden inte har några krogkvällar alls (eftersom jag inte har några vänner här att dela dem med!..) så får ni se till att ha riktigt jävla roligt för att kompensera det åt mig (eller nåt..) XP

2008-10-11 @ 13:53:18
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0