Men vad faaaaan!!!

Hur hamnade jag här?
Helt jävla absurdt är vad det är!

Har velat gråta åtminstone 3 dagar i rad och igår var det en jävla kamp att inte sätta igång med att storböla på jobbet när Kerstin sa att jag skrivit fel.
Det är ju inte ett dugg likt mig! Vad fan håller jag på med egentligen?

Frkyld är jag också. Inte lite den här gången heller. Jag tror att jag kan ha feber men termometern är borta så det kan jag inte kolla upp på riktigt. Men jag vet att jag inte kan svälja. Tillochmed vatten tar emot, annars är det ju just vätska man brukar kunna leva på när man är sjuk... Min näsa är helt bortsnutet öm men ändå lyckas den med konststycket att fortfarande vara täppt och rinnig.

Jag är trött som ett as och höll på att somna om i bilen hem idag. Då ska ni tänka på att han är en fartdåre så att man sitter i bilen MAX 5 minuter.
Ska gå iväg till jobbet om ungefär en timme. Kommer verkligen inte orka göra vad jag ska, men det finns ungefär 4 timmars pappersarbete kvar om jag gissat rätt och inte fan vill jag att någon annan ska få nöjet att tjäna mina 200 kronor bara för att jag ligger hemma och hoppas på att bli frisk. Och ja, så tragisk timlön har jag och ja, i så desperat behov av pengarna är jag också....

Borde duscha men orkar inte. Inte idag. Iallafall inte just nu.

Och nu kom bölimpulserna igen.... Ni ser, det är ju sjukt!
Jag ska inte.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men lilla gumman då, är det verkligen så förjävligt? krama om hårt! Det låter ju inte bra alls... Du borde ju fokusera på att bli frisk, annars blir det värre om du inte tar det lugnt, men jag förstår ju också att du känner att du måste jobba för att du är i behov av pengarna.. Vilket jävla dilemma, jag hatar när sådana dilemman måste komma upp! Stackare =/

Hoppas det blir bättre snart iallafall, det är inte bra att du får gråtimpulser hela tiden inte, så ska det inte vara!

Finns här för dig gumman, always! <3

2008-10-09 @ 08:51:07
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Madde

:( hur e de tjejen? låter inge bra...

2008-10-10 @ 22:44:29
URL: http://weknowthatyouloveus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0