Skumparty

När jag kom hem igår kväll var jag trött, kall, blöt och luktade disktrasa, men fy fan vad roligt jag hade på vägen dit!

Jag, Susanna och Kix åkte ner till Sundsvall lite extra tidigt för att hinna titta i några affärer där det skulle vara rea. Det var inte så mycket rea som de utlovat i annonserna, men jag kom ändå därifrån med två tröjor i XXXL respektive M. Jadå, jag har bara kläder i "min" storlek i min garderob...
Efter en timmes springande ut och in ur provrum så styrde vi vår vandring upp till Märtha där vi satte igång med matlagningen - kycklinggryta som blev hur underbart god som helst! Inte blev det sämre av att Märtha dessutom hade gjort hallonglass sen tidigare som vi kunde frossa i oss till efterrätt.
När allt som hade med mat att göra var avklarat tog vi oss upp till Märthas rum där vi började prova ut kläder till väl vald dansvänlig musik. Hår fixades och smink sattes på under de mest tortyrliknande former före alla var klara att bara ge sig hän åt att dansa och flörta med varandra. Det syns kanske inte, men när Susanne bestämmer sig för att lyckas skulle hon kunna få omkull vem som helst med den där sockersöta rösten och stora ögonen, hon fick sitt eget lilla harem före vi tog oss iväg till festen.
Väl där var dansgolvet redan fullt så det var bara att kasta sig in och släppa loss till, vad som för en gångs skull var, riktigt bra musik. Susanne fortsatte sitt korståg och innan kvällen var slut hade hon dansat med i princip varenda kille där, hånglat med 4 och bytt nummer med favoriten av dessa. Kix hittade ett strul med tre väldigt viktiga frågor:
1. Vad heter du?
2. Var bor du?
3. Vill du suga min kuk?

Killen hade verkligen stenkoll på hur man får en kvinna på fall...
Märtha och jag lekte kräsna vilket ledde till att vi spanade in de snyggaste killarna på hela dansgolvet, som så klart var där med sina flickvänner. Mycket lyckat.
När skummet kom igång hade man iallafall en ursäkt till varför man var helt genomblöt över hela kroppen. Halkigt såphala överkroppar gled mot varandra i en harmoniskt kaosartad massa under laserstrålar. Det var trångt, varmt och ordentligt blött. Det var så pass blött att jag och Kix mot kvällens slut tog av oss tröjorna till bh respektive pyttliten korsett. Gissa vem som helt plötsligt fick uppmärksamhet från en väldigt söt pojke från Somalia?
Han hade underbart varma händer som var precis lagom nyfikna och även om han inte sa ett enda ord visste han verkligen hur han bäst skulle använda sina läppar. De var helt underbart flick-mjuka, även om hans tungarbete var av varierad kvalitet. Om någon som läser det här någon gång får för sig att kyssa mig, snälla slicka mig inte i gommen när du gör det!

Kvällen avslutades i en varm gruppdusch före vi somnade två och två i varsin säng.
Imorse vid frukosten fick jag ett samtal från ett helt främmande nummer, det visade sig senare vara Robins rumskompis, som antagligen snokat reda på det från hans mobil.
Jag: Hallå?
Han *med förställt mörk röst*: Hej snygging, vad har du på dig?
Jag *med förställt mörk röst*: Oljeoverall, sexigt va? Vad har du på dig?
Han *med samma röst*: Tofflor... Badtofflor.
Jag *med samma röst*: Fan vad hett, inga gummihandskar också?
Han: Nej, bara tofflor.
Jag: Wow.... Vem är det här?
Han: Hahahahaha!!!!! Det du. Hejdå.
*klick*
Mycket spännande start på dagen vill jag påstå....


Och nu är febern borta igen, jag lämnde den nog någonstans i allt skum...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter som en jäkligt rolig kväll tycker jag! =D Va avundsjuk jag blir, jag var hr jag, själv, tittandes tv och mådde skit ><'

Jag vill också på skumparty!!! XD Så jäkla kul ju =P

Hahaha, mycket spännande start på dagen! XD Och bra att febern är borta nu sötnos :3

2008-10-25 @ 17:47:14
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0