Ellis Goes Blondebrain ... typ?

Jag känner mig... misstolkningsbar i dagens personlighet. Hela dagen har jag gått runt och varit lite extra besatt av sånt jag tycker är sexigt eller häftigt, fast allt har hamnat under normala människors kategori "sex".
Först blev det tal om skor och jag stod och studsade över tanken på horstövlar som jag varit förälskad i sen högstadieåldern. Någon som har ett par till salu, eller vet var jag kan få tag i ett par utan att bli helt ruinerad?
Ikväll kom jag och Jens in på samtalsämnet pole dancing igen. Jag står fast vid att det vore ascoolt att kunna! Förstår ni hur häftigt det är att ha de muskler och den kroppskontrollen som krävs för att klara av det? På Bubblan så var det ett inlägg om kurser - i Stockholm så klart. Är det värt att flytta bara för att lära sig något som verkar kul men som jag säkert inte kommer ha någon användning av så länge jag bor kvar i Sverige?
Zappade runt på TV och hamnade på Girls of the Playboymansion. De hade en fest med temat Tusen och en natt. Aj, så avundsjuk jag blev! Jag vill också gå på såna fester! Det skulle vara så sjukt kul! Över huvud taget vore det inte helt fel att bo där. Jag menar, har ni sett köket eller trädgården? Jag vill ha!


Dagens tre besattheter:


Det här och lite till vill jag ha~~

Kommentarer
Postat av: Emelie

Såna där stövlar är såå snygga, me also want!!! x3

Haha, jo, poledancing är häftigt faktiskt! XD

Hehe, Ellis the new playboybunny? ;P Men ja, jag vill också gå på såna fester! Ska vi crascha partyt? Hahaha! XD

2009-04-15 @ 23:24:44
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0