Glad påsk!

Idag har jag varit jätteduktig.
Bara så ni vet det och förstår hur fantastisk jag är när ni läser det här inlägget.
Klockan 8 ringde min mobil och sa att jag hade ett möte om en timme. För en gångs skull var jag riktigt pigg när den ringde och somnade inte ens om när Jens drog tillbaka mig i sängen och började snarka i mitt öra.
Kom till mötet och kände mig plötsligt intelligentast i rummet när Maud sa att jag lät som en bok för att jag hade grymt mycket mer rätt än de andra. Hah!
Dock drog det ut på tiden mycket mer än vad som var planerat och det slutade med att de ringde från körskolan och jag fick kuta iväg. Tio minuter sen kom jag dit och fick hämta andan medans gubbskrället förklarade dagens uppgift. Som jag klarade galant, däremot failade jag på backningen som jag glänst på för någon vecka sen. Kan inte få allt antar jag?
Fick panik när mitt kort inte ville funka och de redan slagit in Jens present men när jag försökte ta ut pengarna på bankomaten gick det bra så jag har ingen aning om vad som bråkade. Presenten är iallafall inskaffad nu så då är det bara att hoppas på att den blir mottagen åtminstone hälften så bra som hans presenter till mig.
Sprang hem med paketet. Kom på att jag hade pappersarbete kvar att fixa med Maud så tillbaka till arbetsförmedlingen som hade lunchstängt. Istället läste jag ett gratisprov av Nana som fanns på akademibokhandeln och det verkar verkligen vara en precis så bra som alla säger. Läste klart lagom till att hon ätit upp så nu är mina papper om att jag ska få pengar om två veckor inskickade och klara.
Hur bra är inte jag?
Asbra. Precis, jag sa ju det.

Klänning here I come.


On another note så är det Oprah på TV nu och de pratar om valet. Hjälp vad jag blir gåshudat tårögd när jag hör och ser Obamas tal igen.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Du är jätteduktig gumman <3

2009-04-09 @ 23:46:30
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oprah telling 10 year olds about sex, against their parents will, AND advocating them having vibrators is fucked up. I think that was Wednesday...

2009-04-11 @ 15:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0