Det var på tiden

Tittar man ut genom fönstret på mitt rum ser man vitt. Bara vitt. Jag vet att det finns grannhus bakom det där vita men snön har äntligen valt att stanna på marken och i luften så yr ännu mer. Det är helt underbart!
Det började vid 10tiden igår och sen har det inte slutat. Helt plötsligt har en julkänsla infunnit sig på riktigt. Tillsammans med stressen över att jag fortfarande inte har alla klappar.
Jag och Mao var på Bittens en stund igår också, det var msyigt att bara vara hon och jag igen, det var milt uttryckt en evighet sen vi var ensamma, eller överhuvud taget en evighet sen vi träffades och var helt nyktra (ja, trots 5 cider respektive 6 öl - äter man mycket blir det så). Kände verkligen att jag saknat henne när vi satt där och babblade om sex, gråtfilmer, sex, rollspel, sex, mat, snö, sex, jul, sex, emoness, sex, pojkar, sex och allt annat roligt man kan prata om. Mao - encouraging perverts since 1991!
Ska plugga in iallafall ytligt det som skulle varit inpluggat tills i söndags idag. Sen ska jag se om det finns tid över för att gå och scouta efter fler julklappar, igen. Kanske söka lite fler jobb. Måste komma igång igen på riktigt nu!
I övermorgon kommer Thorssa hem och jag längtar mer efter honom än jag längtade efter tomten som liten, och jag minns ändå hur jag sprang mellan husets alla fönster och tryckte näsan mot dem i hopp om att få en glimt av honom från det att jag vaknade på morgonen. Förstår du hur mycket det är? Förstår du hur mycket jag tycker om dig?
Kan vara julnostalgin men jag känner ett behov av att ta upp väldigt många bekantskaper som håller på att glida ifrån mig. Tyvärr känns alla så långt borta, geografiskt också...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Visst är det helt underbart att det snöar! Snön är äntligen här! Julkänslan börjar finally infinna sig! :3

2009-12-15 @ 14:16:15
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0