Pluggdag

Det är fan inte konstigt att jag failade så stort som jag gjorde på förra delmomentet. Tyvärr fasar jag för ett lika stort magplask på morgondagens omtenta. Jag har läst 3 sidor på lika många timmar och varit nära att somna hur många gånger som helst. Inte får jag in något heller men dagens mål är att iallafall först och främst ta mig igenom texterna. Fuck. Vill ta pauser hela tiden men med den här hastigheten på internet är det lättare sagt än gjort. Försöker "morota" mig med att det är spinning ikväll så att jag faktiskt visst får göra något nytt. Men med så här många timmar kvar känns det ändå alldeles för avlägset.
Sova i tid ska jag också försöka lyckas med, good luck liksom. Mitt dygn är inte vänt, men rätt kraftigt förskjutet. Att då somna före jag är trött känns som ett stort uppdrag, särskilt utan någon varm och gosig med näsanpassad halsgrop... Å andra sidan antar jag att jag kan plocka upp boken igen och försöka ge mig i kast med de här metaforkåta herrarna, det är ju ett garanterat sömnpiller. Dock inte så bra för samvetet.

Om jag gissar rätt är det här första av kanske 8 inlägg under dagen. Jag har nämligen satt mig själv på facebook- och msnförbud för att kunna koncentrera mig på läsningen. Vi vet ju hur bra det brukar gå.... (Ja det finns säkert mer talande månader men just testbesattheten under den perioden känns så typisk..)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Huvaliga va pluggande kan vara drygt ibland alltså.. =/ Hoppas du kommer igång iaf, och att det går bra på omtentan!

2009-12-10 @ 13:37:31
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0