Bloggbabbel

Kom just tillbaka efter att ha matsällskapat med Karin på Subway. Ägaren såg jätteförvånad ut när jag inte skulle ha något. "Är du säker på att du inte ska ha en chicken teryaki idag Elisabeth?" lät det från andra sidan disken.
Han kommer ju uppenbarligen ihåg mig utan problem, tror ni att han kan säga till när det finns plats för mig att få jobb där eller måste jag fråga rätt ut?
Det var inte bara jag och Karin där utan det var även hennes mor och syster närvarande. Modern för ekonomins skull och systern för att kunna påpeka att min blogg är bra. Om jag blev röd i ansiktet var de söta nog att inte påpeka det.
Hej Karins syster om du får för dig att titta förbi en gång till!

Men vad jag ska skriva egentligen? Ingen aning, borde plugga Bonniers men är precis lika ointresserad som vanligt. Jag kommer fan aldrig få körkort utan en helomvändning i attityd, ork och självförtroende... Någon dag kommer säkert det också. Väl?

Kommentarer
Postat av: Inte Karin, jag lovar!

SLUTA UPPMUNTRA MEINE SCHWESTER!

2009-02-18 @ 20:33:16
Postat av: Anna

Hm, jag tror att hon bara är avundsjuk... Jag tänker i alla fall fortsätta titta förbi, nu slipper jag ju försöka gömma det från Karin.



Btw, om det är till någon tröst kan jag hälsa att min attityd gentemot körkort varit allt annat än bra, för ett halvår sedan hade jag bestämt mig för att jag inte skulle skaffa det alls. Saker ändras och det löser sig alltid till slut.

2009-02-18 @ 20:36:45
Postat av: Emelie

Hahaha, najsigt att bli igenkänd på Subway! XD Bara traska in och säga "det vanliga, tack" ;P Hoppas de tillslut ger dig jobb där också ^^

2009-02-18 @ 21:54:55
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Älskling <3

Bonniers! :D

älskling pluggar faktiskt ibland (efter lite tjat)

<3

2009-02-19 @ 15:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0