Trip to Paradise

Paradisbadet idag.
Första gången sen gymnasiet men det var klart värt väntan fast de stängt av vattenbanan med tidtagarur....
Vi blev jagade av småbarn när vi åkte i ringar och de surfade fram på sina knän. De andra blev barn och åkte ringlösa de också men bekväm som jag är tyckte jag det var bätter att luta mig tillbaka i en ring än att frivilligt flå mina lemmar. Vi lekte Top Model i kanan vilket innebar att de andra körde om mig och gjorde konstiga poser och jag fotade dem från min lilla ring. Mest resulterade det i hånskratt från mig och en hel del tittande på Susannes klyfta eftersom hon var den som alltid hamnade på alla fyra. Eller var det bara en hint jag missade?
Vi åkte forsen där vi krockade med förfärade mammor med spädbarn i famnarna som tyckte det var en fantastiskt bra idé att stanna där det var som mest strömt för att amma eller vad nu mödrar gör förutom skäller på oss som åker in i dem.
Konstaterade att killarna överlag var sjukt mycket snyggare än tjejerna även om det så klart fanns de som bröt trenderna på båda sidor, typ killen med en hängig Dkupa och vårtgårdar uppskattningsvis lika stora som min handflata.
Jag och Märtha gick i barndom lite mer än de andra när vi i ett fnittrigt impulsbeslut valde att göra precis som småttingarna och kissa lite diskret i plasken istället för att stå i toalettköer på andra sidan badet. Säg inget till nån!

På vägen hem körde vi förbi en buss med varningstriangel och snäll som min Pojke är så backade vi tillbaka och tog in vitryssen för att köra ner till Älandsbro och fixa en dunk reservbränsle åt honom. Vi flickor passade på att handla kvällens saknade ingredienser för pannkakor och smulpaj, men fick sedan - trots grovt slöande i affären - sitta och vänta på OKQ8 i ungefär 40 minuter före en bärgare kom och hjälpte gubben så att Jens var säker på att han gjort allt han kunde. Min egen hjälte som bryr sig om andra fast han röstat på moderaterna(!) så länge han har haft rösträtt.

Susannes ragg är grymt snyggt och trevligt och det är bäst för honom att han är precis så bra som hon förtjänar att han ska vara, men så pass som vi kunde se är han utan tvekan godkänd! Nu har vi tittat på Stay Alive, skräckfilmen om TVspelet som mördar dig, Jens och Kix sovade, jag och Susanne var relativt lugna oc Märtha och Jonathan skrek och förkorvade sig som små nötter.
Men nu kliar mina ögon av klor och jag och Jens ska knarka Striperella så ni får nöja er med det....

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åååh va det låter helt underbart med Paradisbadet!!! (Nä, jag är inte ett dugg avis! XD)

Jag vill också! =P Va härligt att du haft en så bra dag iaf gumman ^^

2009-02-15 @ 04:33:18
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

Va, tittade du i min klyfta? oj då ^^" Men jag lovar att det inte var en hint som du missa, jag bara råkade ha oturen att tappa balansen ifall jag stod på knäna ^^"

Hahahah, trevligt att han fick godkänt :P Jasså, så du tycker han var grymt snygg? ;P

2009-02-15 @ 20:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0