Festen

Det var mysigt, det slutade med att vi var Robin, Pyro, Robins flickvän Petra som var läskigt söt, nåt nördgäng på tre killar, en Victor och en Emanuel. Nördarna var trevliga men försvann snabbt, Victor var också snäll men sa knappt något och skulle köra hem så han drack cola och tittade på när vi andra sprang runt med shotglasen i högsta hugg.
Jag blev full pinsamt snabbt, efter bara två xider kände jag mig lullig och så billig var inte ens min allra första fylla. Det var nog tur att Pyro snodde min smirnoff ice och bara lämnade de två sista klunkarna åt mig, även om jag just då mest tyckte att han var elak som drack utanför fönstret så att jag låg bakåtböjd ut ur köksfönstret på tredje våningen. Tror att kvällens favorit var just Pyro så mycket som vi höll på, antingen slogs vi om alla möjliga saker, satt och garvade åt insidejokes, skickade böghögar efter honom eller kittlade mig. Ett par sugmärken fick jag också, bara för att han var nyfiken på hur Jens skulle reagera (han blev rätt mordisk).
Robin har en kattunge som heter Yuki och ser precis ut som Chi! Så förbannat söt och hyperaktiv, spinner som en jävla motorgräsklippare gör han också.
Vi som sov över var Robin och hans flickvän i sovrummet sen delade jag, Pyro och Emanuel på bäddsoffan inne i vardagsrummet. Förstår ni hur lyxigt det är att sova i mitten av en dubbelsäng? Vart man än vänder sig har man någon att gosa upp sig mot. It's amazing!
Vi somnade ungefär vid 6, kanske 7, på morgonen före Pyros mamma ringde vid 9 och jagade upp oss igen. Men det var absolut värt att åka ner igår kväll.~~

Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter som en kanonkväll gumman, great att du åkte! =D

2009-07-26 @ 19:47:06
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0