Halvblodsprinsen

Igår var det äntligen premiär för den sjätte filmen med Harry Potter. Vi hade biljetter bokade sen en dryg vecka tillbaka och var helpeppade på att se vad de gjort med den här boken när vi en halvtime i förväg samlade ihop oss och sållade oss till resten av den slingrande kön. Sakta men säkert så färdades vi närmare och närmare vår efterlängtade destination.
Så plötsligt. Tvärstopp.
Vår bokning finns inte någonstans i datorn och alla platser utom 2 ensamma på varsin kant är uppbokade. Great. Vad gör man? Jo, man pratar till sig ett deal med de ansvariga för att sen tvinga Jens att springa 100 meter hem och leta reda på bokningskvittot i mailen.
På vägen hittade han en Tobias som hade två platser över på sin bokning men var skulle de andra två sitta? Alldeles ensamma när vi sett fram emot att gå ihop? Det går ju inte! Hitta bokningsbekräftelsen för fan!
I väntan på Jens återvändo disskuterar vi flickor ihop oss och bestämmer att vi nog trots allt får gå nästa dag istället.

Da. Daaaaa~~
Ljuset. Lösningen. Guds gåva till fandomen.

Fröken Alva med vänner kliver in genom dörren. Vi pratar med henne i väntan på Jens och hör och häpna. Flickebarnet har även hon blivt utsatt för de försvinnande vännerna. Så inom någon meter har Jens kommit tillbaka och det bestäms att Kix och Erika ska sitta med Alva och hennes crew medans jag och Jens sitter på andra raden med Tobias och hans kompis.


FILMEN VAR JÄTTEBRA!

Jag erkänner, sexan är den av böckerna jag tyckte sämst om när jag läste den och också därför den jag kan sämst. Men jag hittade ändå inga större missar som jag varit orolig för och de hade en riktigt skön tolkning av när Harry skulle använda Felix Felicis som fick publiken att vrida sig av skratt, de var nästan svårt att höra replikerna genom alla skrattsalovr. Awesome! Största överraskningen var nog deras superspeedade hösttermin och att jag bara grät från att alla visste att Dumbledore var död, fast jag satt och snyftandades över det redan när de gav sig iväg till grottan. Och ja, jag vet att det här är spoiler men jag förväntar mig att jag faktiskt känner alla som läser här och alla jag känner har läst böckerna så skit på er om ni känner er spoilade.


Men oavsett hur bra filmen än var, Jens ska aldrig mer få boka de viktiga biobiljetterna.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Oh, jag vill också se den filmen!!! =O Men drygt att ni skulle ha så krångel med biljetterna! ><' Tur att det löste sig iaf =)

2009-07-21 @ 20:03:46
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0