Nerd....

Vi har just kommit tillbaka från att ha sett den nya Star Trekfilmen och jag är helt överväldigad!
Filmen började med ett anfall från Neros skepp och jag satt på helspänn och vågade knappt andas. Sen skulle skeppet evakueras och kaptenens höggravida (i ungefär en halvtimme till) fru var tvungen att lämna honom, vetandes att han gick mot en säker död för hennes, och alla andras, skull. Jag bölade som en idiot. Det var något så vackert hemskt med att de pratade med varandra över radion fram tills att skeppet sprängdes i luften och hon hade deras son i armarna. Det var tillochmed mer gripande än i Titanic när de filmar det gamla paret och då är det på riktigt vill jag lova!

Resten av filmen var bara allmänt awesome och nu är jag så jävla taggad på att försöka få tag på alla Star Trekavsnitt som finns och bara nörda igenom hela alltet under sommaren. Klart värdigt ämne att nörda in sig på. Elisabeth, wannabe Trekkie. Det låter väl inte helt fel?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, låter bra det där gumman ;P Har aldrig sett Star Trek jag =P Har zappat förbi serien nån gång, men det programmet har aldrig riktigt fallit mig i smaken XP Men jag har aldrig ens tagit mig tid till att kolla upp vad det handlar om eller nånting, så.. =P

2009-06-15 @ 23:17:29
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: sandi

gillar din blogg!;:)



att du ej kom in på högskolan..synd

ska också söka journalist folkhögskolan sen=)

2009-06-15 @ 23:23:04
URL: http://andyri.blogg.se/
Postat av: sandi

SV: haha, ja det har jag börjar i 9:an sentill hösten.

vadska du göra ist för att på på högskola sen då?

2009-06-16 @ 13:07:35
URL: http://andyri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0