Packad och klar, varför står tiden stilla?

Kan fördriva lite tid med att blogga av mig om gårdagen.

Vi hade askul på laserhallen igår! Och newsflash: Jag sög inte! Även om min otränade fläskklump till kropp nu ojar sig för att gå i trappor, men det var lätt värt lite träningsvärk idag att faktiskt få sluta på en andra plats.

Det slutade med att vi bara var 5 flickor som dök upp till spelet; Anette, Kix, Tott, Susanne och jag, så vi bestämde oss för att köra på en alla mot alla match snarare än lag och det blev lite hysteriskt när vi slumpmässigt lyckades hamna i en stor klump av adrenalin och laserstrålar. I vissa fall lyckades vi skjuta ihjäl varandra samtidigt så att det bara hördes ett enda unisont "you are dead" och man var tvungen att testskjuta för att se om man levde och kunde gå på nästa eller borde springa iväg och vänta på att få återupplivas.
Vi körde i vad som säkert var mer än de 20 minuter vi betalat för, gick och åt pizzabuffé och sen kom vi tillbaka för en rematch. Egentligen borde vi nog ha kört båda spelen efter varandra bara för att hålla adrenalinet igång för man märkte att allas poäng hade gått ner rejält till andra omgången, men det fanns inte så mycket vi kunde göra åt saken när vi efter första omgången var tvugna att lämna plats åt ett gäng som faktiskt förbokat sina spel.

Sen hem till Annette i Granlo för att leta hyrfilmer - vi fastnade för en dokumentär som hette A complete history of my sexual failures. Tyvärr kom den aldrig igång under kvällen då dvdspelaren bråkade, så folk nöjde sig med att spela wii och jag däckade på soffan. Har nu en väldigt fin hälsning i röd tusch på höften som Kix kluddade dit efter att ha frågat min svikare till pojkvän om lov...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, va härligt det låter med laserhallen! Det var det verkligen längesen jag körde, haha! =D

Svikare? Woot? O.o'

2009-10-11 @ 22:25:56
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

ja, visst var det kul på laserhallen ^^ Och vi borde verkligen se klart filmen, jag vill se ifall han kommer fram till vad som är fel med honom xD

2009-10-13 @ 14:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0