Så mycket att säga och så tomt i huvudet

London var underbart.
Thorssa är ännu underbarare.
Hela veckan har kännts som en rosafluffig drömsekvens, en snabbvisit i himmelriket. Ja, jag är kär och blödig var glada att det här är på en blogg så jag använder försiktigare ordval än i en riktig dagbok.
Hur man kan vara så otroligt fin som han utan att ... inte vet jag ... misslyckas är fel ord men nu blev det så där huvudtomt igen så det får duga. Hur kan man vara så underbar hela tiden utan att någonsin göra något fel?
Vi har varit på teater och tittat på Mother Courage And Her Children som var riktigt bra, även om han tyckte synd om sin hand efter vissa scener.
Vi kollade på Up som var sjukligt söt, ungefär som han var i sina 3Dglasögon. Det finns bild på det men vet inte om jag lägger upp den här, när jag väl får dem.
Han drog iväg med mig till Camden Market som var ashäftigt med massa god mat och bästa apelsinjuicen någonsin, ändå slutade min shoppingtur där "bara" i strumpor för 20 pund. Borde kanske kolla upp mina prioriteringar....
Världens mysigaste bokaffär med fantalastiska priser är upptäckt och jag gick därifrån med ett stort uppslagsverk inriktat på sex (vad annars?) för £3 även om det var frestande att köpa böckerna med Little Britains manus för £2 också.
Noodle Time är riktigt duktiga på sin szechaunsås och ännu en gång kom mina tjockisfasoner fram när jag till skillnad från både Thorssa och Jim åt upp min portion. På tal om saker att förtära har jag upptäckt vodkablandningen som kommer göra mig till alkis om när den kommer till sverige. Den smakar blåa hallon! Drack visserligen bara en halv flaska eftersom vi höll oss upptagna med roligare grejer...
Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det finns säkert massa annat men min hjärna är tom.
Oh, right. Jag grät på första och tredje bussen samt planet. Sen hade jag bara ont i magen för att jag saknade honom och sen vi sa hejdå vid 3 tiden inatt så har jag sovit sammanlagt en väldigt sporadiskt sammansatt timme. Om någon var intresserad alltså.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, va underbart att du hade en kanon vecka i London gumman, va glad jag blir! Låter som ni hade det jättetrevligt ju! (Får väl veta mer då vi ska pladdra en massa på telefon sen hoppas jag? ;P)

Förstår det var jobbigt att åka därifrån, jag vet inte om jag skulle klara det jag! Nä fy för avstånd, I feel for you som sagt... =/

2009-10-19 @ 12:55:18
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0