Brainwash completed

Våldgästade som sagt Kalle med en massa filmer från Studio Ghibli igår.
När jag och Kix kom dit och plingade på så ställde vi mig längst fram så att jag täckte henne och hans reaktion var att stänga dörren snabbt som attan och låsa... Yes, jag känner mig älskad. När Kix ropade genom den låsta dörren att hon också var med släpptes vi dock in i lägenheten.
Finns väl inte så mycket att skriva om vad vi gjorde, jag och Kix betedde oss som vanligt, något som fick Kalle att hela tiden kasta oroliga blickar mot soffan där vi låg och fråga vad fan vi höll på med egentligen.
Första filmen blev som väntat Totoro jus för att det var den som uppdagat att han aldrig sett på en film av Miyazaki.
Sen tog vi tag i Spirited Away, under vilken Kix blev överrumplad av plötslig trötthet och åkte hem.
Sen blev jag, som den tjockis jag är, superhungrig och tvingade med mig Kalle till ICA där jag köpte världens äckligaste nudlar som jag inte ens kunde äta upp. Så istället tittade vi på Det Levande Slottet och drack päroncider fram tills strax före tolvslaget när jag gick hem.
Kalles absolut vanligaste replik till de flesta sener var att "åh gud! Det här var nåt jag aldrig trodde att jag skulle se!" och "det är som att någon har avfyrat ett fyrverkeri i min TVskärm!", så nu är han lika förtjust i de här tecknade sagorna som alla andra töntar.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, låter som en nice kväll ;)

2010-05-01 @ 14:51:13
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0