I was drundk XD

Vi var på fest igår. Vi, jag och Thorssa, skulle se vem som kunde dricka mest. I lost.
Men så länge vi satt i lägenheten och ... drack.. så var det kul. Sen blev vi ivägschasade till krogen och hela festen splittrades. Jag var löjligt stolt över att ha kommit förbi vakterna och mitt vatten tog en evighet på sig. Sen var det bara att inse, Elisabeth skulle inte vara ute mer.
Jag kommer ihåg hela kvällen fram tills nångång vid nybron och med lite påminnelse så mindes jag även helvetesbacken där jag ramlade 2½ gånger, tack och lov så har jag ju en så snäll(?) pojkvän att han spelade in hela vandringen hemåt så att jag fick höra hur mina hickningar ekade genom staden och hur det lät som att jag tänkte spy. Tack så mycket för den vetskapen.
Mina hickningar var så pass hemska att hans föräldrar vaknade av dem på övervångingen när vi kom hem. Då har man en talang.


Kommentarer
Postat av: Thorssa

Värt att nämna är ju också hur extremt uppkäftig denna taniga lilla flicka varit mot en van supare, 1½ gånger hennes egen vikt, över hur extremt rejält hon skulle supa personen i fråga under bordet. På tok för lite vikt över hela anledningen till varför vi faktiskt drog ut, då målet var att hålla exakt samma tempo i drickandet. fyi två xider och tre glas vin är hennes max. sen försvinner vettet. :P

(Måste tydligen skriva att det var DRICKSGLAS, och inte vinglas!)

2010-04-11 @ 12:30:48
Postat av: Beelzeboss

Youtube the video, please :3

2010-04-11 @ 13:04:40
URL: http://satan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hahahaha, lyckad kväll? XD

2010-04-11 @ 14:23:03
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0