Another Cinderella Story

På nåt vänster blev det så att jag laddade ner en 2 år gammal chickflick med Selena Gomez för ett tag sen och idag orkade jag ha tillräckligt lite att göra för att titta på den.
Den var inte så hemsk som jag trodde, men på inga sätt värd att någonsin se om. Filmen var så tråkig att jag faktiskt lyckades hänga med i, och förutspå, precis allt som hände trots att jag mest satt och retade mig på att den då 16åriga flickan visserligen hade en kropp som en 16åring, men den toppades av ett tolvårigt ansikte med allt det där babyhullet. I could not un-see it!
Men jag tittade ändå på den där filmen i 1½ timme och det hade inte gått om det inte funnits nåt sött eller kul här och där iallafall så förutom hennes bästa kompis studsiga garderob så fanns det tre scener jag nu tänker delge er. Bara så att ni ska slippa sitta igenom 80 minuter blaha-blaha bara för att komma åt de här 10 minuterna av rätt bra.

Först ut är när "Cinderella" äntligen får "Prince Charming" att öppna ögonen för hennes existens.


Sen finns det en kul scen där han hjälper henne med sina sysslor, som tyvärr inte finns att bädda in någonstans så istället får ni bara länken HÄR.

Och sen slutscenen. Visserligen blir det väl en spoiler att lägga upp den men jag erbjuder er ju som sagt de här klippen så att ni ska slippa se filmen. I vilket fall: Kan man ens spoila en version av Askungen?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Kinda nice dance, och sött när han hjälpte henne =) Är det förresten typ en dansfilm eller, då de dansar så mycket? =P

Den verkar ganska söt dock, väldigt typisk Askungen-film ^^

2010-08-12 @ 23:51:45
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0