Gårdagen

Beelz är som sagt uppe och hälsar på över helgen och igår fick han äntligen besöka mitt älskade Bittens tillsammans med Kix och Kalle, och såklart alla randoms som dyker upp. På nåt sätt lyckades allt folk man känner halvbra dra med sig en kompis var man aldrig har träffat, både hette Johan och båda var lite ... speciella.
Före vi går ner, då bara jag, Krippe och Kix (wait, varför börjar allas namn utom mitt på K?), så får han en snabbguidning genom Coop och sedan mitt rum där han rätt snart slår upp läger med jäger/energidryck och tre förpackningar lustgas. Efter någon timme har vi lyckats övertala Kalle om att dra sin röv ner till Bittens även han och ännu längre senare är vi nere allihop.
Men båda pojkarna verkade trivas både i varandras sällskap och på krogen så det började ändå bra med en hel del drinkdrickande. När vi sen konstaterade att det var stängningsdags lyckades Krippe genom sin nyfunna bromance övertala Kalle om att följa med oss hem till mig och ta lite gas. Så jävla bra val, jag har aldrig sett nån reagera som han gjorde! Jag är faktiskt osäker på vem som skrattade mest, han som var hög på lustgas eller vi som tittade på.

Och här hade jag tänkt slänga in bilder för på kameran ser de ändå ... se-bara ut, men när man har dem på större skärm än så var det mest bara mörker. Men jag slänger väl in nån iallafall.

 Kärngruppen
 Det dracks litegrann.
 Och sen dracks det lite mer.
 Bromance på G. Det syns inte så tydligt, men det var ont om stolar så i någon minut satt Kalle i Krippes knä.
 Nördtrion, som totalt frös ut mig och pratade om en massa ... Technical stuffs.
 Lustgas. Derp! Det finns film också men så elak ska jag inte vara här.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter som en väldigt trevlig kväll och ser ut som ni hade kul ^^

Men fy och skam på mig som inte besökt Bittens än! =O

(Och måste bara lägga till: Wow, Elisabeth let ju faktiskt på kortet!!! =O Så ovanligt så jag faktiskt blev chockad, hahaha! XD)

2010-08-14 @ 22:35:37
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0