Hej och hå

Den ömma halsen från i söndagsmorse som jag valde att skylla på alkohol och lustgas kanske var på riktigt ändå. För varje portion mat jag försökt få i mig idag har det krävts åtminstone två koppar te med en överdriven honungsdos för att halsen ska släppa ner maten. Och näsan vägrar sluta rinna, något jag passande nog upptäckte när jag satt i ett fullt klassrum och lysnnade på mattegenomgångar och bensträckaren inte kom förrän en halvtimme senare... There's only so much inhaling a girl can do.
Så när jag kom hem var det att kasta i sig en massa te för att lyckas få ner en tallrik müsli till lunch, och sen ännu lite mer te medans en halv hushållspappersrulle snöts upp ovanför en massa dumma mattetal. På torsdag eller fredag ska vi få ett hemprov vi har två veckor på oss att göra och sen är hela A-kursen slut. Den hade vi ett år på oss att göra när jag läste den förra gången!
Imorse, typ när bussen släppte på mig, ringde dessutom min chef och undrade var jag var, tydligen hade hon inte skrivit ner att jag hade skola tre dagar den här veckan... Smidigt där.
Så imorgon ska jag jobba och just nu funderar jag mest på att försöka mig på ipren i anti-imflamatoriska mängder. Och så undrar jag lite när en normal människa börjar bli tillåten att somna för kvällen. Så tills vidare sitter jag på MSN med Kalle och lyssnar på Frou Frou.



Kommentarer
Postat av: Emelie

Fy faan för att vara sjuk alltså, inte kul =/ Har ju tappat lukt och smak jag, fy fan va irriterande det är! Man vill inte äta något alls, men fick äta nyss bara så jag inte skulle svimma av blodsockerfall, men man kan inte direkt njuta av maten!

Fy fan va drygt med en A-kurs på bara två ynka veckor alltså! Men måste du alltså göra A-kursen i matte igen, även fast du fick godkänt i den på gymnasiet? (För det fick du väl, inte minns jag fel?..)

Lycka till iaf och krya på dig! <3

2010-08-17 @ 14:12:54
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0