You're a mean one, mr Grinch

Jag har som sagt ingen julkänsla alls.
När det städades och lagades mat för fullt här hemma gick en propp, för det är klart att man inte kan ha en dammsugare, tre datorer, en spis och 5(?) lampor igång om det är -25 ute. Så fånigt av oss att tro något sådant.
Efter många om och men så funkar alla säkringar som de ska igen och maten kan bli klar även om vi tre latmaskar i familjen (jag, pappa och Johan) tycker att proppgångarna var ett säkert tecken på att det är färdigdammsuget. 
Men jag känner fortfarande inte någon julkänsla alls, varpå min ömma moder kommer på den briljanta iden att om jag hjälper till att julpynta hela huset med min bror kanske jag blir lite mer "julig". Jag ser att Johan ställt fram en träljusstake med löstagbara (aka vridbara) delar, så jag tänkte att jag kan börja mitt pynt med att fylla de med ljus. Efter många vändor under varmvattenkranen är de mjuka nog att gå ner i sina hållare, sen ska jag bara "räta till" dem så att det ser rakt och fint ut, ett ljus bryts. Precis längst ner så att det inte går att få ut det ur hållaren tills mamma påminner om korkskruven. Som är borta.
När den hittats och jag fått upp ljusstumpen så faller ljuset bredvid ur sin och bryts.
Och de nästa två ljusen vill inte ner helt. Och när de sitter så att de iallafall sitter precis fast så kläcker mamma ur sig att "de sitter hiskeligt snett".
Cue: Psykbryt

Är jag en hemsk människa om jag bara vill få julen överstökad? Jag byter gärna presenter med folk och äter god mat, men hela alltet runt omkring känns så himla fel iår. Iallafall just nu.
Tacka vet jag mellandagar och nyår när man får göra lite vad man vill.

Kommentarer
Postat av: Krippe

Due helt normal vuxen om du vill ha skiten överstökad, vilket e smått oroande då jag antog du var en sådan där "glad jävel" som e superpositiv inför sånt här.

Du e inte deppig eller så? Om du är det prata med mig och lämna deppandet åt oss proffs.

2010-12-26 @ 02:55:02
URL: http://superfuck.blogg.se/
Postat av: Emelie

Drygt att du känner sådär, lite trist då med allt juligt om man inte känner för det riktigt xP

2010-12-27 @ 00:25:43
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0