It smells like sick horses and tastes like coke

Hemma igen.
Brände väntetiden i Stockholm med Beelz och nån kompis till honom. Tittade på när de tiggde pengar, mycket roande.
Åkte hem med 9bussen och lyckades somna kring Söderhamn, för att vakna vid varje gupp som fick mitt huvud att whiplashas mot fönstret, och kom fram strax efter tre på natten. Gick hem i 30 minus och motvind, God I miss the Londonweather. Sen kunde jag inte somna heller, inte för att jag blivit pigg av promenaden (snarare tvärtom) utan för att min säng var kall och tom på Thorssa. Man kan ju inte sova i en säng inte han ligger i. Tydligen.
Försov mig till jobbet, fick ett sms från Emelie två minuter efter att bussen gått som fick upp mig. Mamma tvingade med mig livsräddande frukostlåda med mackor och clementin och sina täckbyxor. Betydligt tacksammare än jag hoppas att hon vet om.
De tog inte illa upp av att Stanley nu glatt seglar mot Indien, de skrattade hysteriskt istället so I guess it's all good. De fick zookartan jag hade i väskan som plåster på såren.
Jobbet gick också bra, han kläckte ett flertal gånger ur sig att "vi borde skicka dig till London oftare om det är så här du kommer hem!"
Idag var inte lika bra nånstans. Ända sen jag vaknade har jag bara velat dra täcket över huvudet och försvinna igen. Hela dagen har varit så bortsett från några få ljusglimtar. All kärlek till de glimtarna som hållit mig flytande när ingen velat prata med mig idag.

Angående rubriken: Jag har som sagt fri tillgång till deras teskåp och idag provade jag ett nytt te: lime/kanel. Det smakar som små colaflaskgodisar men luktar som sån där salva man smörjer in solbrända hästmular eller ytliga sår på samma fyrbeningar med. It was an interesting experience drinking it.  

Kommentarer
Postat av: Emelie

Usch, dryg hemresa.. Förstår du saknar Londonvädret, this weather sucks XP

Bra de inte tog illa upp att Stanley försvann iaf, du som oroade dig över det =P

Förstår att du saknar Thorssa gumman, men ikväll ska vi mysa iaf, hoppas det blir en härlig ljusglimt för dig iaf :3

(Btw, mysko te.. O.o)

2010-02-26 @ 12:37:26
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

Låter inte som en rolig färd hem eller en bra början på en dag, men det är ju bra att de tog hela pappersdockansaken bra! Men drygt att igår inte var lika bra som förrgår!



Och det där lät som ett riktigt skumt te O_O

2010-02-26 @ 21:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0