Tankar så här före jag fått mat i mig...

Han säger att jag gör bättre ifrån mig och låter mer respektingivande när han har skällt lite på mig. Så pass stor skillnad tydligen att han började skämta om att anställa nån som kan stå och hota mig med jämna mellarum.
Jag tyckte jag gjorde rätt bra ifrån mig när jag fick guida runt en snubbe över hans mobil, för att både våra telefoner och internet var nere, medans han och nån datakunnig snubbe stod och gastade bakom min rygg. Men det kanske faller under samma kategori som att skälla på mig och hota?

Varför säger man "hungrig som en varg"? På engelska också. Varför är det just vargen som hela tiden ska gå utan mat? En häst till exempel äter ju betydligt mer. Varför inte "hungrig som en häst"? Nej, nej, om hästar är med i matrelaterade uttryck så är det "skulle kunna äta en hel häst", eller som alla pojkar envisades med att säga åt mig under uppväxten "lek inte med maten, hästar gör sig bäst på macka". Barbarer... Säger jag som äter älgkalvar på relativt daglig basis. Dubbelmoral FTW!

När maten väl är kalr och uppäten ska jag "roa" mig med att försöka få in lite mer pondus i rösten (jo tjena), komma på vad jag ska ta med till London och tvätta dessa plagg och sen avslutas kvällen antagligen med lite Ouran High School Host Club, har nostalgitittat på serien sen igår kväll och den är nästan bättre det här varvet! Och nej ni pojkar som brukar gilla anime, det här är 80% av fallen inte något för er. Det är twincest mellan pojkar, fangirls bakom varje hörn och allt är gömt under ett rosa (bokstavligt talat) glitter. Men sure, ge det en chans om i vill.

Jag hade massa mer att skriva men minns inte längre vad. Ja visst ja! Den här låten är bra att gå till och de här låtarna blir man av någon anledning sexig till. Fråga mig inte varför.

Det börjar bli varmare här. Snön faller fortfarande, men idag har det nog inte varit kallre än kanske 5 minus vilket är en skön värmebölja om man jämför med den tidigare snittemperaturen på -18..

Palten borde vara klar nu, åtminstone om jag får bestämma. Missade lunchen för att det blev sånt kaos med allt tekniskt krångel.

Kommentarer
Postat av: Erika H

Hehe, Ouran är en livstil kan man säga <333 jag har fått bror min att se nått avsnitt och det var mest för humorn X3 han älskade Bossanova avsnitten

2010-02-05 @ 22:30:47
Postat av: Emelie

Oj, det var en del blandade tankar XD Lycka till med ponduset i rösten iaf ;P

And I'm so jealous you're going to London! x3

2010-02-06 @ 17:00:28
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0