It just keeps on coming. And coming. And coming. And coming...

Det snöar. Fortfarande. Igen. Eller hur man nu väljer att se på det. Snö finns det iallafall i mängder, både i luften och på marken.
Bara min älskade pojkvän väljer att vakna ska jag försöka dra med honom på snölekar. För jag vill hitta på nåt. Jag känner mig äntligen friskare än vad jag gjort på hela veckan och då tänker jag helt sonika strunta i en eventuellt självframkallad bakfylla. Nu vill jag ut och leka i pulkbacken!
Snackade lite med Richard över facebook nyss, han hade en bra idé för nyårslöfte och jag tror faktiskt att jag ska ge det mitt första försök till nyårslöfte sen jag var tolv. Att prova en "stor" ny grej varje månad. Anledningen till att den ska vara stor är at man inte ska komma undan med att bara titta på 12 nya filmer under året, möjligtvis en ifall man sitter på en strand och filmskärmen hålls uppe mellan två hästar. Ni fattar. Så om någon vecka när terminen är klar så är jag officiellt arbetslös men då börjar äventyren på riktigt. Jag ska klara det bättre den här gången. Jag ska fixa ett jävla jobb och det kvittar var det befinner sig, mitt enda krav är att jag ska fatta vad jag gör och slippa ringa ut till ilskna främlingar. Det borde väl inte vara omöjligt att få jobb med så låga krav?

Kommentarer
Postat av: Mistress

Jag hoppas att du håller det löftet och att du hittar ett jobb!

2010-01-01 @ 20:10:09
Postat av: Beelz

coolt löfte. kanske hakar...

2010-01-03 @ 03:55:19
Postat av: Emelie

Lycka till med jobbsökandet! Och med nyårslöftet, det låter spännande ;) Jag vill definitivt höra updates om hur det går, haha! XD

2010-01-12 @ 15:00:00
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0